reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

pochwale sie jakie Amelka dzis doatala czadowe butki od tatusia :-)
katrenki
Butki musze przyznać śliczne, ale wyłamię się tu trochę...
Czy czasem nie jest tak że dopóki dzieciaczki nie nauczą sie normalnie stabilnie chodzić to nie powinny nosić butków...?
Pamietam bo zarówno Zawitkowski o tym mówił jak i nam osobiście lekarka :sorry2:
Tylko i wyłącznie miękkie kapciuchy, grube skarpety lub skarpetobutki są dozwolone.
No my się stosujemy do tych zaleceń.... :sorry2:
Piszę żeby się później nie okazało ze ktoś nie wiedział... Chodzi o NIEOGRANICZONY niczym rozwój stopy...

reklama
amelka dzisiaj 40min dzielnie obserwowala mame pioraca dywan specjalnym odkurzaczem (dzwiek masakryczny!)oczy jak 5 zl, az w koncu poddala sie i padla na kocyku na dywanie :))
mój Kuba jakiś odmieniec bo nie lubi ani suszarki ani odkurzacza , jedynie przestaje płakać przy tych dźwiękach i nic poza tym :tak:

śliczne :-)

Moj raz kupil, ale jak zobaczylam to sie troszke przerazilam ;o) A jak go wysylalam po czapke jak Madelenka sie urodzila to biedny wymienial ja chyba ze trzy razy, bo za kazdym razem cos nie pasowalo... hi..hi..
No a to byl jeden z tatusia zakupkow :o)
no ja mojego to nawet nie wysyłam wolę sama kupić bo pewnie było by podobnie :tak:

katrenki
Czy czasem nie jest tak że dopóki dzieciaczki nie nauczą sie normalnie stabilnie chodzić to nie powinny nosić butków...?
Pamietam bo zarówno Zawitkowski o tym mówił jak i nam osobiście lekarka :sorry2:
Tylko i wyłącznie miękkie kapciuchy, grube skarpety lub skarpetobutki są dozwolone.
Piszę żeby się później nie okazało ze ktoś nie wiedział... Chodzi o NIEOGRANICZONY niczym rozwój stopy...
myślę że założenie takich butków na godzinkę raczej nie powinno zaszkodzić , ale to moje zdanie a ja tam żqadnym specjalistom nie jestem ;-)

śliczne ja uwielbiam malutkie buciki Igorek posiada już całkiem niezłą kolekcję :-)
Moj raz kupil, ale jak zobaczylam to sie troszke przerazilam ;o) A jak go wysylalam po czapke jak Madelenka sie urodzila to biedny wymienial ja chyba ze trzy razy, bo za kazdym razem cos nie pasowalo... hi..hi..
No a to byl jeden z tatusia zakupkow :o)
no to taki zakup pod tatusia chyba :-) no i super ważne ze kupił :-)

katrenki
butki choc moze na zdieciu nie wygladaja sa mieciutkie i maja miekka podeszchwe a w srodku jest taka gabeczka zamiast wkladki no i maja tez luzik wiec jestem pewna, ze jej nie zaszkodza jesli juz zakldam jej butki to zawsze luzne i z miekka podeszchwa bo wiem, ze inaczej to moze byc niezdrowe:tak:;-)

Wedlug mnie to to czy sa zdrowe,czy nie, czy miekkie czy twarde nie robi roznicy. Liczy sie gest i dobre checi taty. Oni nie zawsze mysla praktycznie, faceci to wzrokowcy :-). Przeciez kazda mama nie chce krzywdy swojemu dziecku zrobic. A butki zawsze mozna zaozyc do zdjecia i miec je chocby tylko na pamiatke :tak:

reklama
Wedlug mnie to to czy sa zdrowe,czy nie, czy miekkie czy twarde nie robi roznicy. Liczy sie gest i dobre checi taty. Oni nie zawsze mysla praktycznie, faceci to wzrokowcy :-). Przeciez kazda mama nie chce krzywdy swojemu dziecku zrobic. A butki zawsze mozna zaozyc do zdjecia i miec je chocby tylko na pamiatke :tak:
Ojjjj
No przecież nie komentowałam kwestii zakupu butków przez tatusia ale kwestie pt "zakładać butki czy nie...?" ;-)

katrenki
Każda mam postepuje wg własnego uznania i opini...
Szczerze to bardziej chodziło mi o zasianie wątku....ale to chyba nie tutaj ;-)

Do góry