katrenki
Fanka BB :)
no to w zasadzie to samo tylko inny wzorek? a mozesz mi powiedziec cos wiecej? plusy?minusy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to w zasadzie to samo tylko inny wzorek? a mozesz mi powiedziec cos wiecej? plusy?minusy?
Ilonko tez chce kupic dla synka jak dojdzie powiedz jak Niunia Twoja reaguje na nia![]()
a ja własnie zakupilam w imieniu chrzestnej szatke i świece na chrzest
CHRZEST-SZATKA DO CHRZTU+ŚWIECA -atłas-KOSZULKA (935247745) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczne
Ale swiece to chrzestny kupuje![]()
eeee tam.... zależy gdzie....Śliczne
kochana nic ci nie powiem bo narazie nie używam a kupiłam po chrzcie i tak sobie od tamtej pory stoi :-)no to w zasadzie to samo tylko inny wzorek? a mozesz mi powiedziec cos wiecej? plusy?minusy?
super też to oglądałam z tym że ja szatkę po Pati miałam-taką bez wychawtowanego imienia oczywiście :-) i nie było sensu tego kupować a podoba mi się ta z aniołkiema ja własnie zakupilam w imieniu chrzestnej szatke i świece na chrzest
CHRZEST-SZATKA DO CHRZTU+ŚWIECA -atłas-KOSZULKA (935247745) - Aukcje internetowe Allegro
e tam u nas sami sobie kupujemy:-)Śliczne
wg mnie możesz spokojnie pozatym te foteliki mają z reguły oparcie regulowane i możesz ustawić w taką półkołyskę.Potrzebuje kupić fotelik dla Igorka pomózcie mi
Najlepiej chyba bedzie przedział 9-36 bo na długo co??
Jakie macie foteliki powklajajcie mi fotki lub linki i ceny :-)
Tylko pytanie czy bedzie mial za ok 2 tyg 9 kg :-/ jak będzie mniej to moge go wsadzić w taki9-36 ???
CleoPotrzebuje kupić fotelik dla Igorka pomózcie mi
Najlepiej chyba bedzie przedział 9-36 bo na długo co??
Jakie macie foteliki powklajajcie mi fotki lub linki i ceny :-)
Tylko pytanie czy bedzie mial za ok 2 tyg 9 kg :-/ jak będzie mniej to moge go wsadzić w taki9-36 ???