reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja tez na wyprzedazach bylam, ale tylko w next zakupy zrobilam i mialam tel. ze mam wrcac, bo mala wyplula cale mleko ktore jej sciagnelam, trzeba bylo karmic, ehh moja mala tylko cycka uznaje... ale po niedzieli sie wybiore z mala jak bedzie mniej ludzi, na miescie ja podkarmie:)
u nas jest o tyle latwiej, ze mala je co 4 godzinki wiec spokojnie mozna sobie wyjsc, a nawet jak by co to nakarmic na miescie bo z butla to tez zaden problem. Ja po obejsciu wszystkich sklepow i tak najwiecej kupilam w mtalanie bo bylo duzo bardzo tanich i fajnych rzeczy, wiec wyszlam z wielka torba za Ł35...musze kupic jeszcze tylko bodziaki i spiochy, ale po to skocze chyba we wtorek jak bedziemy jechac na usg

reklama
DZIEWCZYNY ALE JA WAM ZAZDROSZCZĘ TYCH WYPRZEDAŻY:-:)-:)-:)-( POCHWALCIE SIĘ CO KUPIŁYŚCIE!!!!
CO DO ROZMIARÓW CIUSZKÓW TO JA TEŻ BĘDĘ POWOLI PRZECHODZIĆ NA 3-6 M-CY BO TE NA 0-3 MA W SAM RAZ A Z NIEKTÓRYCH FIRM TO NAWET ZA MAŁE:tak:

REWELACYJNA JEST TA HUŚTAWKA TYLKO SZKODA ŻE DO 9 KG

I ja tez zazdroszcze :-(

A to nasz najnowszy nabytek, Asi bardzo sie podoba ;-)

DZIEWCZYNY ALE JA WAM ZAZDROSZCZĘ TYCH WYPRZEDAŻY:-:)-:)-:)-( POCHWALCIE SIĘ CO KUPIŁYŚCIE!!!!
CO DO ROZMIARÓW CIUSZKÓW TO JA TEŻ BĘDĘ POWOLI PRZECHODZIĆ NA 3-6 M-CY BO TE NA 0-3 MA W SAM RAZ A Z NIEKTÓRYCH FIRM TO NAWET ZA MAŁE:tak:

REWELACYJNA JEST TA HUŚTAWKA TYLKO SZKODA ŻE DO 9 KG

ta hustawka jest do 11 kg a moja mala ma dopiero 4,440 kg wiec na troche nam by starczyla:) Ale jak znajde uzywana bo nowa za droga na kilka m-cy...

ta hustawka jest do 11 kg a moja mala ma dopiero 4,440 kg wiec na troche nam by starczyla:) Ale jak znajde uzywana bo nowa za droga na kilka m-cy...
koleżanka ma tą i na niej pisze że do 9 FISHER PRICE HUSTAWKA AQUARIUM LEZACZEK POZYTYWKA (856457885) - Aukcje internetowe Allegro
widać co model to inaczej:-)zapomniałam połączyć posty :(
a mi się to bardzo podoba : http://www.allegro.pl/item857083852_fisher_price_k7198_hustawka_skoczek_las_tropikalny.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no dobrze to sie chwale;-)

Załączniki

• DSC00508.jpg
    DSC00508.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00509.jpg
    DSC00509.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC00510.jpg
    DSC00510.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 36