reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja tez mam taka hustaweczke i tez zamierzam kupic wieksza jak maly podrosnie :tak::tak:
a nie zawsze wlaczam funkcje hustania. tylko np. sama melodyjke, albo poprostu klade malego jak musze cosik zrobic...on sobie lezy a ja mam chwilke dla siebie

My tez cos takiego mamy i tez glownie pozytywka jest w uzyciu :) nawet do spania w lozeczku (bujaczek stoi obok). Trzy minuty i Idy nie ma :) spi

reklama
Kilolek sliczny ten luk.

I co dziewczyny z tymi albumami, bo zadna z Eas nie odpowiedziala i teraz nie wiem czy nie kupowalyscie czy po prostu moj post przeszedl niezauwazony ;-)

Kilolek sliczny ten luk.

I co dziewczyny z tymi albumami, bo zadna z Eas nie odpowiedziala i teraz nie wiem czy nie kupowalyscie czy po prostu moj post przeszedl niezauwazony ;-)

a jak brzmiao pytanie? :zawstydzona/y: ja mam album. dostałam w prezencie... konczy sie pierwszym dniem w szkole :-) fajny, ale nie mam dla niego czasu ;-)

a jak brzmiao pytanie? :zawstydzona/y: ja mam album. dostałam w prezencie... konczy sie pierwszym dniem w szkole :-) fajny, ale nie mam dla niego czasu ;-)

Chce kupic na allegro ale nie wiem na jaki sie zdecydowac, bo jest tego duzo. A taki do 5 lat nie chce, bo Julka ma tylko do pierwszego roku i chce byc sprawiedliwa wobec dziewczyn;-)No i moze mi cos polecicie :)

Dziunka ja Ci w tym niestety nie pomoge :-( ale chetnie poslucham opini bo tez takiego szukam :tak::tak:

Kilolek slicznyyyyy zakup zrobilas :tak: wklej fotke jak mozesz jak sie taki palak prezentuje w wozeczku.

a tak wogole to widze ze malo uzywany juz ten temat hehe. albo wszystko macie albo sie nie chwalicie hmmm???

Chce kupic na allegro ale nie wiem na jaki sie zdecydowac, bo jest tego duzo. A taki do 5 lat nie chce, bo Julka ma tylko do pierwszego roku i chce byc sprawiedliwa wobec dziewczyn;-)No i moze mi cos polecicie :)
Ja tak jak Iza, album dostałam w prezencie. Jeszcze nie zaczęłam go uzupełniać, więc nawet nie wiem co mi się w nim podoba, a co nie :-(Nawet nie wiem do którego r.ż. jest :eek:

Ja mam taki album " Pamietnik niemowlaka" . Jest w nim troche o ciazy, narodziny, pierwsze zabki, boze narodzenie , wakcje . kapiel i konczy sie chyba 1 urodzinami. Mi sie podoba, bedzie jakas pamiatka dla dziecka. :-)

reklama
Do góry