reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kasiula tylko uważaj, żeby nie za często i nie za długo w nim był bo dzieciaczki takie małe nie mogą jeszcze długo być w takiej pozycji półsiedzącej. To samo się tyczy fotelików samochodówych, jak dłuższe trasy to przerwy trzeba robić.

tak wiem :) ten mam od kolezanki a przy kolejnym dziecku to kupie sobie wlasnie taki co mozna usawiac ze np dzidzia moze lezec plasko a jak wieksze to na siedząco

reklama
to polecam taki leżaczek bujaczek jak ja mam - ma kilka ustawień pochylenia oparcia, a jak na najbardzej wychylonym kładę malutką, to ona leży tylko na oparciu i jest na calkowicie płaskim, bo leżczek się równoważy :tak: w takiej pozycji nie może być prypięta pasami, ale i tak jest na tyle mala, że nawet na boki się nie kula, więc raczej nie ma niebezpieczeństwa wypadnięcia :cool2::-D
a rządzenie na dodatek samo buja, gra, i mruga światełkami :sorry:

Załączniki

• IMG_4398_stoi.jpg
    IMG_4398_stoi.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_4396_lezy.jpg
    IMG_4396_lezy.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_4393_z gaja.jpg
    IMG_4393_z gaja.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 45
ja korzystam i jest mi bardzo przydatne klade synka i mam na widoku i moge cos zawsze zrobic
a mój mały drań nie chce w tym leżeć, ani w kojcu na macie, ani w łóżeczku tylko na rączkach i najlepiej przy cycu :eek:

to polecam taki leżaczek bujaczek jak ja mam - ma kilka ustawień pochylenia oparcia, a jak na najbardzej wychylonym kładę malutką, to ona leży tylko na oparciu i jest na calkowicie płaskim, bo leżczek się równoważy :tak: w takiej pozycji nie może być prypięta pasami, ale i tak jest na tyle mala, że nawet na boki się nie kula, więc raczej nie ma niebezpieczeństwa wypadnięcia :cool2::-D
a rządzenie na dodatek samo buja, gra, i mruga światełkami :sorry:
a drogi taki bujaczek?

w sklepie ok 400, a a kupiłam na allegro używany za niecałe 200 zł.. Nie jest super tani, ale ja jestem bardzo zadowolona i gaja chyba też!! :tak:
oglądałam też to na allegro z tym że to jest huśtawka i zastanawiam się czy maluch się do tego nie przyzwyczai a one są tylko do 9 kg:-( a leżaczki do 18 kg
Kasiula tylko uważaj, żeby nie za często i nie za długo w nim był bo dzieciaczki takie małe nie mogą jeszcze długo być w takiej pozycji półsiedzącej. To samo się tyczy fotelików samochodówych, jak dłuższe trasy to przerwy trzeba robić.
ale są też takie od chwili narodzin

oglądałam też to na allegro z tym że to jest huśtawka i zastanawiam się czy maluch się do tego nie przyzwyczai a one są tylko do 9 kg:-( a leżaczki do 18 kg
pewnie że się przyzwyczai... ja mam koncepcję, że jak mała będzie za duża to kupię większą huśtawkę, a tę wystawię na allegro :-D to, że z tego wyrośnie wcale mi nie przeszkadza :tak: i tak wyrośnie ze wszystkiego czego teraz używa :tak:

Cleo - fajna karuzelka.. co siedzi na księżycu?

Coś jak konik czy jelonek z uszami i ogonkiem jak królik:-D:-D:-DNiunio jest zachwycony cokolwiek to jest:-D

a to najwazniejsze :-) jak dziecie szczesliwe to i wszyscy dookola :-)

pewnie że się przyzwyczai... ja mam koncepcję, że jak mała będzie za duża to kupię większą huśtawkę, a tę wystawię na allegro :-D to, że z tego wyrośnie wcale mi nie przeszkadza :tak: i tak wyrośnie ze wszystkiego czego teraz używa :tak:

Cleo - fajna karuzelka.. co siedzi na księżycu?

Ja tez mam taka hustaweczke i tez zamierzam kupic wieksza jak maly podrosnie :tak::tak:
a nie zawsze wlaczam funkcje hustania. tylko np. sama melodyjke, albo poprostu klade malego jak musze cosik zrobic...on sobie lezy a ja mam chwilke dla siebie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry