reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

katarzyna1983 poruszaj środkowe szczebelki w górę i w dół - u mnie środkowe 3 są na sprężynach i tak je można wyciągnąć

posprawdzalam i zadzownilam i okazalo sie ze nie maja wyjmowanych szczebelkow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::hmm::hmm::hmm:a bylam przekonana ze to standard :( wiec nawet juz nie pytalam jak je kupowalismy...
dzieki dziewczyny za odpowiedzi :( madry Polak po szkodzie ....:confused2:

reklama
posprawdzalam i zadzownilam i okazalo sie ze nie maja wyjmowanych szczebelkow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::hmm::hmm::hmm:a bylam przekonana ze to standard :( wiec nawet juz nie pytalam jak je kupowalismy...
dzieki dziewczyny za odpowiedzi :( madry Polak po szkodzie ....:confused2:

u mnie w lozeczku tez sie nie wyjmuja... bo ja mam lozeczko z 5 paneli nakladanych na siebie... i o wycieciu szczebelkow nie ma mowy, ale jak znam mojego mezusia i tate to co na to poradza i wymysla sposob zeby wyjac tylko jeden z przednich paneli tak zeby synus mogl prosto wychodzic z lozeczka i przyjsc poprzytulac sie do mamusi :-):-)

nie moglabys pomyslec na ewentualnym wycieciem szczebelkow pozniej?

Biore sie za sprzedawanie spodni ciazowek bo i tak nie mam szans zalozyc je na siebie przez to swedzenie, a po ciazy beda mi leciec bo sa na wysokich gumach... no i wyprzedaje troszke rzeczy przynajmniej jakis grosz zawsze sie trafi do kieszeni :)

Ostatnia edycja:
No nareszcie reklamacja łóżeczka zrealizowana, dzisiaj, mężulek jedzie je odebrać :-) Także już jestem spokojna, pozostało mi zakupić materacyk i kocyk dla maluszka :-)

Witam, mam do Was pytanie ! :-)
Możliwe ze temat poruszany był wcześniej ale przestudiowanie wszytskich stron jest niemożliwe.
Czy kupujecie/ co kupujecie do wózka, aby włożyć dziecko?
Czy jest jakas specjalna pościel, czy wkłada sie dziecko tam np w rożku albo w kombinezonie?
Bo w sumie teraz zimno jest i wydaje mi sie ze sam kombinezon nie wystarczy, a przykrycie wózka zapewne nie grzeje .
Czekam na wasze rady :-)

Ja kupiłam pościel do kołyski i wózeczka POŚCIEL DZIECIĘCA DO WÓZKA 4 czesciowa FLANELA (749621093) - Aukcje internetowe Allegro
Myslę jednak, że jeśli będziesz miała dzieciątko w kombinezonie to cieplutki kocyk wystarczy, jeśli nie chcesz inwestować w pościel :happy:

Chcialam zapytac doswiadczone kobietki co kupic na po porodzie: podkłady poporodowe czy podpaski??? Moze sie wydac to glupie pytanie ale nie mam pojecia.

u mnie w lozeczku tez sie nie wyjmuja... bo ja mam lozeczko z 5 paneli nakladanych na siebie... i o wycieciu szczebelkow nie ma mowy, ale jak znam mojego mezusia i tate to co na to poradza i wymysla sposob zeby wyjac tylko jeden z przednich paneli tak zeby synus mogl prosto wychodzic z lozeczka i przyjsc poprzytulac sie do mamusi :-):-)
nie moglabys pomyslec na ewentualnym wycieciem szczebelkow pozniej?

Klaudzia popytam pozniej mojej szwagierki - tylko nie wiem kiedy sie z nia zobacze, z tego co pamietam tez mieli podobny problem a sobie dali rade :) jakby co napisze wtedy co i jak dla mamus bez wyciaganych szczebelkow :tak:

reklama
ja kupiłam 2 paczki zawsze można potem w szpitalu dokupić:) zresztą może nie trzeba będzie podkładów tylko te wielkie nocne podpaski zawsze lepsze będą:)

aga śliczna posciel bardzooo mi sie podoba ale cena kosmos :)

Kasia ja ją kupiłam po 65 zł i na dodatek 4 m-ce temu żeby jakoś porozkładać wydatki:-)

Witam, mam do Was pytanie ! :-)
Możliwe ze temat poruszany był wcześniej ale przestudiowanie wszytskich stron jest niemożliwe.
Czy kupujecie/ co kupujecie do wózka, aby włożyć dziecko?
Czy jest jakas specjalna pościel, czy wkłada sie dziecko tam np w rożku albo w kombinezonie?
Bo w sumie teraz zimno jest i wydaje mi sie ze sam kombinezon nie wystarczy, a przykrycie wózka zapewne nie grzeje .
Czekam na wasze rady :-)

Gosia ja nie kupuję myślę że ciepły kombinezon i kocyk wystarczy:-)

Do góry