reklama
E
etna36
Gość
dziewczyny, a myślałyście może już o Poporodowy pas brzuszny kolor biały rozmiar XXL (778528808) - Aukcje internetowe Allegro, nie mam pojęcia czy się w takie coś warto zaopatrzyć, czy ten jest dobry?
dziubasek08
Fanka BB :)
moja połozna twierdzi, że to jeszcze pogarsza stan mięśni bo je podtrzymuje i bardziej rozleniwia. Dla mnie brzmi to sensownie i nie zamierzam stosować, preferuje tradycyjne brzuszki )))dziewczyny, a myślałyście może już o Poporodowy pas brzuszny kolor biały rozmiar XXL (778528808) - Aukcje internetowe Allegro, nie mam pojęcia czy się w takie coś warto zaopatrzyć, czy ten jest dobry?
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
dziewczyny, a myślałyście może już o Poporodowy pas brzuszny kolor biały rozmiar XXL (778528808) - Aukcje internetowe Allegro, nie mam pojęcia czy się w takie coś warto zaopatrzyć, czy ten jest dobry?
ciekawe czy to faktycznie dziala
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja mam taki. Jest potwornie niewygodny, bo sztywny. Ciężko sie nachylić. A jak sie już trochę "zużyje" to sie zwija. Myslę, ze lepiej taki może calościowy, jak body?dziewczyny, a myślałyście może już o Poporodowy pas brzuszny kolor biały rozmiar XXL (778528808) - Aukcje internetowe Allegro, nie mam pojęcia czy się w takie coś warto zaopatrzyć, czy ten jest dobry?
No i jest taka sprawa z tymi pasami, ze w sumie nie powinno się ich używac od początku, przez pierwsze 6 tygodni, bo mogą się zrobić mięśniaki na macicy póki się jeszcze do końca nie obkurczy, a po tych 6 tygodniach to już z kolei jest to mało skuteczne
malina1979
;)
Odnośnie paznokietków, to historia z rodzaju makabrycznych Położna zalecała nożyczki, bo obcinaczką obcięła synkowi (lub córce, nie pamiętam) kawałek opuszka Kupiłam nożyczki
Herbatkę z liści malin podobno można od początku ciąży pić, a na zmiękczenie szyjki działa również wiesiołek??Muszę znaleźć czy na pewno o to chodzi.. Jest także w kapsułkach.. I liście malin nic nie przyspieszą (tylko uelastycznią szyjkę), jeżeli to nie jest ten czas U mnie leżą w szafce od dawna.. Zupełnie o nich zapomniałam:-)
Herbatkę z liści malin podobno można od początku ciąży pić, a na zmiękczenie szyjki działa również wiesiołek??Muszę znaleźć czy na pewno o to chodzi.. Jest także w kapsułkach.. I liście malin nic nie przyspieszą (tylko uelastycznią szyjkę), jeżeli to nie jest ten czas U mnie leżą w szafce od dawna.. Zupełnie o nich zapomniałam:-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Z tego co słyszałam to nie warto tego kupować. Koleżanki odradziły, bo jest niewygodne , nieskuteczne i szkoda kasy
Mamusie a słyszałyście coś o wyciągu z wiesiołka ? Podobno działa tak jak liście z malin. Mi coś się obiło o uszy , ale nic nie wiem
tez slyszlama ze to nie dziala zbyt dobrze!!
moja koleżanka nosiła ale raczej kosmetycznie, bo jej się brzuch nie zmniejszył po porodzie. A jak sie pasem ścisnęła, to kształtów nabierała. Ale nie poprawiło jej to niczego - po zdjęciu pasa wszystko wyglądało tak samo...
A ja kupiłam ostatnią dużą rzecz. brakuje mi jeszcze tylko spirytusu i śpiworka dla maluszka na wyjście, ale to koleżanka ma mi przywieźć w sobotę (śpiworek, nie spirytus mam nadzieje,..)
Załączniki
reklama
moja koleżanka nosiła ale raczej kosmetycznie, bo jej się brzuch nie zmniejszył po porodzie. A jak sie pasem ścisnęła, to kształtów nabierała. Ale nie poprawiło jej to niczego - po zdjęciu pasa wszystko wyglądało tak samo...
A ja kupiłam ostatnią dużą rzecz. brakuje mi jeszcze tylko spirytusu i śpiworka dla maluszka na wyjście, ale to koleżanka ma mi przywieźć w sobotę (śpiworek, nie spirytus mam nadzieje,..)
jaki sliczny fotelik ile dalas za niego??