co myslicie o takich rybaczkach: RYBACZKI, wzory do wyboru MODNY HAFT (r 36-46) 36 (636837858) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
passingby
Fanka BB :)
niezla cena za takiego kota:-)widze pelny zwiezyniec macie w domku hehe a pewnie macie dom przy takiej ilosci zwierzakow:??
Nie, ale mieszkamy w sporym mieszkaniu w kamienicy, teraz przeprowadzamy sie do nowego w sensie innego, tez w kamienicy ale zdecydowalismy ze potrzebujemy dwoch pokoi wiecej, stad taka decyzja.
Ten wozek nowy kosztuje kolo 3000, uzywany pewnie mozna zlicytowac taniej.
Nie ukrywam ze powodzi nam sie calkiem niezle, ale cicho sza! bo zapeszymy
Tak, to Maine Coon Największy kot hodowlany
Jest taki jak ten: http://www.city-data.com/forum/atta...8d1218908478-picture-thread-nh-maine-coon.jpg i ma na imię Farys z hodowli Euforia*Pl.
A mruczy tak że można oszaleć super jest!
Ja mam identycznego! Nie wiedziałam, że jest rasowa, bo moja Funia się przybłąkała do nas jak miała około 2 miesięcy. Weterynarz mówił tylko, że piękny okaz, jak woziliśmy ją do szczepień. oto moja kotka-arystkoratka, która nie potrafi miauczeć.
Ostatnia edycja:
passingby
Ja mam identycznego! Nie wiedziałam, że jest rasowa, bo moja Funia się przybłąkała do nas jak miała około 2 miesięcy. Weterynarz mówił tylko, że piękny okaz, jak woziliśmy ją do szczepień. oto moja kotka-arystkoratka, która nie potrafi miauczeć.
A zdjecie?????
miło co prawda ortodoksyjnie mówiąc rasowy=rodowodowy, ale wazne ze jest kochana i fantastycznie ze w typie MCO
poprawiłam poprzedni post i mam zdjątko ;-)
Co do ciuszków, to kupiłam wczoraj spodnie i żakiecik o taki: Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe. jest bardzo wygodny
Co do ciuszków, to kupiłam wczoraj spodnie i żakiecik o taki: Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe. jest bardzo wygodny
kilolek
podwójna listopadowa mama
no ja swój też przez internet kupiłam. Ale oni w sklepach będą mieli na pewno coś bardziej przystosowanego do ich warunków.kilolku dzieki za opinie. ja narazie rozgladam sie tak internetowo a szczerze to nawet nie wiem jakie sa tu wozki w sklepach no i w cenach tez sie jeszcze nie orietuje. ale na pewno chce zeby wozek byl z 4 jednakowymi kolami. chyba musze sie bardziej porozgladac na tureckich stronkach.
śliczne ) weszłam na tą stronę ale to co mi się podoba to akurat nie ma rozmiaru (poprawiłam poprzedni post i mam zdjątko ;-)
passingby
poprawiłam poprzedni post i mam zdjątko ;-)
Super, juz sprawdzilam gdzie jest u nas i wlasnie sie wybieramy
reklama