reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
i czy ktoras z Was kupowala posciel, przewijak badz rozek u sprzedawcy Informacje o Użytkowniku mamo-tato - Aukcje internetowe Allegro bo ceny kusza, wzorki tez mi sie podobaja....
nie znam się na tym za bardzo i nie wiem czy dobrze piszę ale zobacz ile tych opinii jest powtarzających się.... np pięć tych samych o treści "ok"
po 3 od tej samej osoby pod rząd tych samych.... nie chodzi o ilość ale jakość...
mam nadzijeę że coś pomogłam....:tak:

Ka.m, również zastanawiam się nad pościelą, a szczególnie prześcieradełkami. Jak sie maluch zasiusia, gdzieś mu boczkiem pocieknie, to trzeba wszystko zmienić. (...)

Polecam podklady np.na przewijak, łózeczko czy idac w gosci do przewiniecia malucha. Te sa spore i ta cena faktycznie nie jest zła, podobno w marketach mozna je kupic ale nie moglam znalkezc. Podkład Higieniczny Seni Soft 90x60 2op.x 5sz (704703433) - Aukcje internetowe Allegro

a ja wogóle się zastanawiałam czy taki materacyk jest do turystycznego potrzebny..
w sumie ten co jest z łóżeczkiemnie jast taki super... ale własnie myśląłam o kołderce żeby położyć pod spód i może wystarczy??
wkońcu dziecko nie może mieć za miękko...

a prześcieradełka do koszy chyba możesz znaleźć w sklepach... bo muszą takie sprzedawać.....:tak:tak mi się przynajmniej wydaje....

Do turystycznego nie trzeba dodatkowego materacyka. Tam jest już i można śmiało podkłady kupić do takiego łóżeczka. Nawet ochraniaczy nie trzeba.

TAK - polecam wszystko ok :)

ceny w sklepach albo mnie przerazaja... albo znowu jest maly wybor i nic nam sie nie podoba :( a u tego goscia jest duzy wybor... Passing dzieki za odp.. jest ona dla mnie b. wazna...

a pytanie jeszcze praktyczne - ile przewidujecie kompletow poscieli, ile przescieradel... mi sie wydaje ze 3 posciele to minimum i chce do tego co najmniej 4 przescieradla... help...

nie znam się na tym za bardzo i nie wiem czy dobrze piszę ale zobacz ile tych opinii jest powtarzających się.... np pięć tych samych o treści "ok"
po 3 od tej samej osoby pod rząd tych samych.... nie chodzi o ilość ale jakość...
mam nadzijeę że coś pomogłam....:tak:
Kam komentarze te same ale do roznych wygranych aukcji... a jak patrzylam to rzadko bylo cos negatywnego... a uzytkownik b. duzo sprzedaje...

a pytanie jeszcze praktyczne - ile przewidujecie kompletow poscieli, ile przescieradel... mi sie wydaje ze 3 posciele to minimum i chce do tego co najmniej 4 przescieradla... help...

Ja u nich wzielam na razie - 2kompl poscieli 3 el, 2 rozki, 1 posciel do wozka i 4 przescieradla. Wyszlo w sumie tanio (276 zlotych czy cos kolo tego). Przyszło szybko, ladnie zapakowane, czyste :)

reklama
Do góry