Helenka, niedrapki to właśnie takie mini rękawiczki, więc na pewno to jest to, co masz. Ja mam m.in. takie:madziek śliczne te rzeczy dla Patryczka....
klaudzia ja tez barzo sie boje o dbanie o pepuszek, jakos mnie to przeraża no ale podobnie jak Tobie pomoże mi w tym mama a przynajmniej powie co i jak....
aha a możecie wstawic zdjecie tych niedrapek bo dostałam chyba jedne od kolezanki ale nie wiem czy to niedrapki czy takie małe rekawiczki... ciemna jestem niestety z tego...:-)
reklama
Helenka, niedrapki to właśnie takie mini rękawiczki, więc na pewno to jest to, co masz. Ja mam m.in. takie:
dzięki wielkie :-) teraz już śmiało mogę powiedzieć ze mam jedne.... a ile tak mniej wiecej Wy ich macie, bo nie wiem ile dokupić....
Ja mam 7 par, ale to przesada, tyle, że kupione w lumpeksie (1 para - 15 groszy). 2 pary wystarczą.dzięki wielkie :-) teraz już śmiało mogę powiedzieć ze mam jedne.... a ile tak mniej wiecej Wy ich macie, bo nie wiem ile dokupić....
madziek
listopadówka 2009 :)
Helena fajne te butki, mi bardzo podobają się malutkie dzieciaczki w oryginalnych bucikach dresikach itp...
laparada
Fanka BB :)
leoparda teraz to już trzeba myśleć za dwoje ) żeby dzidzia nie poczuła się gorsza )
Asiu śliczny ten komplecik )
a ja dzisiaj stwierdziłam że mam mało bay z długim rękawkiem na mały rozmiar. Większość mam z krótkim rękawkiem i nie wiem czy dokupować, bo przecież na początku dzidzi jest w kaftanikach, a później na body zawsze zakłada się jakieś śpiochy więc może nie warto mieć dużo długich rękawków. Jak myślicie??
a ja dzisiaj stwierdziłam że mam mało bay z długim rękawkiem na mały rozmiar. Większość mam z krótkim rękawkiem i nie wiem czy dokupować, bo przecież na początku dzidzi jest w kaftanikach, a później na body zawsze zakłada się jakieś śpiochy więc może nie warto mieć dużo długich rękawków. Jak myślicie??
madziek
ale fajowe ciuszki, dziewczyny ja też jak gdzieś wychodzę to tylko za ciuszkami patrzę. Nie zawsze kupię, ale obejrzeć muszę.
madziek
leoparda teraz to już trzeba myśleć za dwoje ) żeby dzidzia nie poczuła się gorsza )
ja 70% body mam z krótkim rękawkiem, ale na to zakładać będę te kaftaniki z długim rękawem zapinane na guziczki z przodu, albo jakieś bluzy czy sweterki.
reklama