reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

leoparda teraz to już trzeba myśleć za dwoje :)) żeby dzidzia nie poczuła się gorsza :))
Asiu śliczny ten komplecik :))
a ja dzisiaj stwierdziłam że mam mało bay z długim rękawkiem na mały rozmiar. Większość mam z krótkim rękawkiem i nie wiem czy dokupować, bo przecież na początku dzidzi jest w kaftanikach, a później na body zawsze zakłada się jakieś śpiochy więc może nie warto mieć dużo długich rękawków. Jak myślicie??

moja Zuzia urodziłą się pod koniec września i tych body z krótkim rękawem prawie nie używałam kaftaników też głównie zakładałam body z długim rękawkiem i na to śpiochy
te koszulki wiązane wydają mi się strasznie nie praktyczne i ciągle się podwijają ja po Zuzi mam prawie wszystkie praktycznie nieużywane

reklama
Moja siostra dzis przyleciała z UK i przywiozła pare rzeczy dla malenstwa. Body, buciki, dresy... :) śliczne. Poukładałam te ubranka w komodzie i wiecie co sie okazało?? Że nie mam ani jednego pajaca na najmniejszy rozmiar. Same body z długim rekawem, ale nic z nogawkami, dopiero wieksze.
A duzo macie tych na rozm 56?? Bo trudno wyczuc jakie duze urodzi sie malenstwo.

żeby był przewiew.wtedy pępuszek sie lepiej goi, a w bodziaczku się nie wentyluje tak, to samo w pajacyku. Bo dotykac można.
A przy okazji ja np. nie wiedziałam kiedyś, że przy tym można majstrować, a właściwie ttrzeba i przemmywałam tylko tak z wierzchu do okoła i strasznie długo sechł aż mnie jedna lekarka ochrzaniła i pokazala jak to się dokładnie robie. To trzeba tak mocno odgiąć żeby dostać się do tych miejść kóre jeszcze nie są suche, czyli od środka pępuszka.

czy newborn to inne niż pampers 1? Boja mam 1 i one wcale nie mają wycięcia. Kiedyś, dawno te,mu widziałam reklamę pieluch z tym wycięciem ale w żadnym sklepie nie umieli mi powiedzieć, które to pieluchy.
Bella new born 1 ma to wyciecie na pepuszek, nie pampers.

Moja siostra dzis przyleciała z UK i przywiozła pare rzeczy dla malenstwa. Body, buciki, dresy... :) śliczne. Poukładałam te ubranka w komodzie i wiecie co sie okazało?? Że nie mam ani jednego pajaca na najmniejszy rozmiar. Same body z długim rekawem, ale nic z nogawkami, dopiero wieksze.
A duzo macie tych na rozm 56?? Bo trudno wyczuc jakie duze urodzi sie malenstwo.

Monia pochwal sie co tam Ci slicznego siostra przywiozla ;-);-)

Dziewczyny ja właśnie zrobiłam zakup na allegro, mam tylko nadzieje że moja córcia nie okaże się synusiem:)

proszę o opinie na temat zakupu:)

BABY C CUDNY MIĘCIUTKI KOMBINEZON 0-3MC (707841759) - Aukcje internetowe Allegro

Magdziu sliczny zakup , mi sie bardzo podoba :)

Dziewczyny ja właśnie zrobiłam zakup na allegro, mam tylko nadzieje że moja córcia nie okaże się synusiem:)

proszę o opinie na temat zakupu:)

BABY C CUDNY MIĘCIUTKI KOMBINEZON 0-3MC (707841759) - Aukcje internetowe Allegro
słodkie!
ja bym chciała kupować różowe rzeczy, ale jednak troszku mam obawy ;-) ale mam dużo różowego, bo dostałam od koleżanki , także nie jest tak źle :-)

MONIA-AREK ja mam mało rzeczy na rozmiar 56. z tych co ja kupiłam to mam 2 kaftaniki + 2 pary śpioszków, i 5 body, ale od koleżanki dostałałm troszkę rzeczy. nie mam pojęcia jak duża będzie niunia, a wychodze z założenia, że na pobyt w szpitalu mam, a w razie co, to dziś to nie problem i mama mi najwyżej dokupi :-)

reklama
Do góry