Ja też mam Dzidziusia - sprawdzony przez koleżanki, świetnie dopiera, a nie uczula.Dziewczyny, a kiedy zamierzacie zacząć pranie i prasowanie ?? Ja najchętniej to już bym się za to wzięła, ale cała rodzina mnie powstrzymuje jakby się miała jakaś tragedia stać...
Słyszałam, że dobrym i nie drogim proszkiem jest Dzidziuś. A płyn do płukania też zamierzam kupić dziecięcy, 750 ml Dzidziusia kosztuje jakieś 4zł a Lovela 8zł. 2L Jelp Sensitive 13zł...To nie jest tak dużo, a osoby mające dzieci powiedziały, że takiego płynu starcza na długo bo nie leje się go litrami przecież
Czytałam też, że ktoś coś pisał o ciuszkach KOALA. Ja mam upatrzone na allegro od jakichś 3mscy i jak w końcu dostanę kase to od razu kupuję :-)
KOALA Komplet welur DUŻY MIŚ r.62 ŚLICZNY!!! (705937254) - Aukcje internetowe Allegro
KOALA Pajac welurowy DUŻY MIŚ r.62 ŚLICZNY!!! (690390374) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Hmm znalazłam na allegro, kiedyś był jeszcze jeden płyn jakiś zagraniczny na "C" ale nazwa mi z głowy wyleciała(ciążowa skleroza)A to nie są przypadkiem płyny do prania a nie płukania Ja sie nie spotkałam z takimi i zawsze musiałam kupować płyny Sensitiv, jak np Lenor
LOVELA Płyn do Płukania 750 ml Koncentrat (707159435) - Aukcje internetowe Allegro
DZIDZIUŚ Płyn 750 ml do Płukania (707118521) - Aukcje internetowe Allegro
Dzidziuś jest akurat powyżej 3lat ale dla niemowląt też był
Jelp Sensitive-płyn hypoalegiczny do płukania 2L (704422647) - Aukcje internetowe Allegro
Klaudia pościel po prostu cudo! Nie wiedziałam, że można takie coś wyczarować rękoma(a nie robotem maszyną w fabryce)... Śliczna, wszystkie ci zazdrościmy jak widać heh
ja dzisiaj zamierzam kupić w realu 13 częsciową wyprawkę dla maluszka ) czytałam w gazetce że jest na promocji za 49,95 tylko tam pisało że jest od 6-18 miesięcy, ale poszłam rano i były od 0-3 miesięcy (tylko zapomniałam kasy). Wieczorem na pewno kupie bo przyda się do szpitala
kilolek
podwójna listopadowa mama
własnie ja tez nie widzialam do płukania ale ja mieszka m na zad....A to nie są przypadkiem płyny do prania a nie płukania Ja sie nie spotkałam z takimi i zawsze musiałam kupować płyny Sensitiv, jak np Lenor
Tak czy inaczej na razie na pewno nie będę płukać w płynie, bo wydaje mi się, ze im mniej chemi tym lepiej a po proszku dla dzieci ciuszki nie sa tak nieprzyjemne jak po tych zwykłych. Starszemu do tj pory nie płuczę. Fakt, że wyjątkowo długo piorę mu ciuchy w proszku dziecięcym ale on ma alergię na masę rzeczy. Teraz trochę mu przechodzi. Sporo rzeczy testujemy, wprowadzamy, sprawdzamy czy jeszczee uczula. Jak próbowałam prać w zwykłym pproszku to nigdy nie wiedziałąm czy wysypka jest od jedzenia czy od proszku. Zwłaszca, ze on ma wysypke wyłącznie na ramionach.
A co do ubierania to trzeba tez pamiętać, ze nie wszystkie dzieci ubiera się tak samo, bo kazde jest inne. Jedno będzie wolalo ciepełko, inne wręcz prrzeciiwnie. Mojemu Kubie bylo ciiąge gorąco i wiecznie był przez to niezadowolony. Jak zaczęlam go ubierac tak jak siebie wreszcie zaczął być szczęśliwy, a ja tez jestem gorąca kobieta i wiecznie mi gorąco, a mój mąz zwyle ma co najmniej jedną warstwę więcej niż ja, bo on z koleji zmarźluch. Zwykle wygląda to tak, ze my z Kubą jestesmy półnadzy (i budzimy sensację na ulicy), a tatuś okutany w co się da. Kuba byl najszczęśliwszy najlepiej funkcjonował kiedy raz po wielkiej wichurze wyłaczyli nam prąd a zatem nie działało ogrzewanie - w grudniu i mielismy w domu tylko 12 stopni.
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja właściwie moge powiezieć, zejuz mam rozlożone :-) na razie spi w nim jeszcze sttarszak, ale w ttym tygodniu muszę juz koniecznie kupic mu nowe ale tego już na pewno nie bede składać.Witam wszystkich!!! Czy rozkladacie lozeczko przed porodem??? czy dopiero jak bedziecie w szpitalu ktos sie tym zajmie czy wogole po wyjsciu ??
dziubasek08
Fanka BB :)
Ja tak rozłoże w październiku bo mały będzie z nami w sypiali więc chcemy się przyzwyczaić do nowego mebla i przewietrzyć materacyk )) ale póki co nawet materacyka nie mamy!Witam wszystkich!!! Czy rozkladacie lozeczko przed porodem??? czy dopiero jak bedziecie w szpitalu ktos sie tym zajmie czy wogole po wyjsciu ??
a mnie wlasnie ten wozio interesuje:-)musze sie w koncu przejsc do tego sklepu:-)W Mothercare sa tylko wózki Quinny z tego co pamiętam.
cudne te ciuszki:-)ja bede prac dopiero wpazdzierniku przy pierwszym dziecku uzywalam Jepha i loveleDziewczyny, a kiedy zamierzacie zacząć pranie i prasowanie ??
Czytałam też, że ktoś coś pisał o ciuszkach KOALA. Ja mam upatrzone na allegro od jakichś 3mscy i jak w końcu dostanę kase to od razu kupuję :-)
KOALA Komplet welur DUŻY MIŚ r.62 ŚLICZNY!!! (705937254) - Aukcje internetowe Allegro
KOALA Pajac welurowy DUŻY MIŚ r.62 ŚLICZNY!!! (690390374) - Aukcje internetowe Allegro
Witam wszystkich!!! Czy rozkladacie lozeczko przed porodem??? czy dopiero jak bedziecie w szpitalu ktos sie tym zajmie czy wogole po wyjsciu ??
ja bede rozkladac gdzies 2tyg przed porodem tj za pierwszym razem!!
reklama
MONIA-AREK
Fanka BB :)
Chciałabym rozłozyc łóżeczko z miesiac wczesniej, bo mamy kota w domu i chciałabym żeby sie przyzwyczaiła no i zeby sie wywietrzyło wszystko.