reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

AZA777 śliczne i nie drogie:tak:
niunians ja co prawda znam płeć, ale jeszcze z zakupami muszę się wstrzymać ze względu na remont:-( ale sierpień/wrzesień to ze sklepów wołami będą mnie wyciągać:tak::-D

reklama
bylam w sobote na zakupach i stwierdzam z przerazeniem ze u nas zobaczyc na wlasne oczy komode lub szafe to rzadkosc... wszystko chca kupowac z katalogu... beznadzieja...
ale kupilam sobie to co akurat w tym sklepie sie oplacalo czyli:
laktator avent isis za 131 zl
smoczki uspokajajace 0-3m-cy
okrycie kapielowe
dzozownik do lekarstw
szczoteczke do zebow ktorych nie ma :)
niveababy: oliwke pielegnacyjna, krem pielegnacyjny, puder, krem przeciwodparzeniom
komplet do pielegnacji paznokci
majtki sanitarne
podklady jednorazowe
:) na razie tyle :( myslalam ze uda mi sie wiecej zakupic :(

ps. babka mila i wyjasniala rozne rzeczy np. jak pytalam sie o zestawy butelkowe aventu po 3 powiedziala ze ich juz firmowo nie robia, i ze te butelki tez maja date waznosci wiec ona by nie polecala kupowanie w takich pakach gdziekolwiek chyba ze sie date na wlasne oczy sprawdzi... do tego dostalam karte znizki na produkty aventu w wielu sklepach i jako staly klient u nich :)

ps. babka mila i wyjasniala rozne rzeczy np. jak pytalam sie o zestawy butelkowe aventu po 3 powiedziala ze ich juz firmowo nie robia, i ze te butelki tez maja date waznosci wiec ona by nie polecala kupowanie w takich pakach gdziekolwiek chyba ze sie date na wlasne oczy sprawdzi... do tego dostalam karte znizki na produkty aventu w wielu sklepach i jako staly klient u nich :)

jakto juz butelek aventu nie robia??w ogole??i nie wiedzialam ze butelki maja tez date waznosci hehe

jakto juz butelek aventu nie robia??w ogole??i nie wiedzialam ze butelki maja tez date waznosci hehe
Gosiu robia ale nie w trzypakach :) moze nie dokladnie sie wyrazilam :)

aa i jeszcze polecala http://www.ceneo.pl/1483810
podgrzewacz Lovi - jest tanczy a szerszy od aventu, wiec wszystkie butle sie w nim mieszcza...

tutaj opinia znaleziona przeze mnie

Niedawno kupiłam podgrzewacz, jest ich dużo na rynku więc miałam spory problem. Wybrałam ten i powiem szczerze, jestem super zadowolona! Jest bardzo ładny. Po za tym posiada dwie łyżeczki, które po włożeniu do goracego płynu zmieniają kolor. Ma również miseczkę do podgrzewania pokarmów dla starszego bobasa, dla mnie narazie jest to pokrywka. Mieszczą się w nim wszystkie butelki i to jest super! Ma regulacje temperatury. Kiedy chcę szybko coś podgrzać daje na maxa i w ciągu kilku minut jest gotowe. Jeśli chcę utrzymać stała temperaturę (przydatne w nocy) ustawiam na minimum.Posiada specjalną półeczkę, która można regulować tak by można było włożyć zarówno małe, duze butelki, oraz słoiczki z gotowym jedzeniem. Jak dla mnie super! Bardzo łatwy w użyciu.

Ostatnia edycja:

hehe a ja zrozumialam ze juz w ogole nie beda robic:-)

Dziewczyny a ja mam inne troche pytanie..tez zakupowe...czy mozecie polecic jakas dobra pralke w miare do 1500zl najlepiej slim ladowana od przodu moze byc przedzial od 3,5kg do 5kg!!Plizzz doradzcie cos dobrego!!

aa i jeszcze polecala Canpol Podgrzewacz Lovi - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
podgrzewacz Lovi - jest tanczy a szerszy od aventu, wiec wszystkie butle sie w nim mieszcza...
a jeszcze tańszy jest zwykły canpolu, bze znaczka lovi. Tez mieści avent i właściwie jest identyczny poza różowym kolorem, a róznica jest jednak parę złotych
http://www.allegro.pl/item687655565_podgrzewacz_do_butelek_canpol_uniwers_9_271_a_1.html

Dla mamuś, które liczą się z pieniążkami - podrzewacz + sterylizator za 46 zł:

HIT! PODGRZEWACZ STERYLIZATOR WSZYSTKIE BUTELKI! (687580507) - Aukcje internetowe Allegro
a jak to ma sterylizować? Nie da się w tym raczej zamknąć butelki, chyba, ze jakąś malutką

reklama
Do góry