gie-oska ale superowy nabytek słodki taki lubię takie rzeczy!
Dobrze dziewczyny-dam znać jak przyjdą moje nowe nabytki
Gosiu słodziutka ta komódka !!!
dziekuje dziewczyny..ciesze sie ze Wam sie tez podoba:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gie-oska ale superowy nabytek słodki taki lubię takie rzeczy!
Dobrze dziewczyny-dam znać jak przyjdą moje nowe nabytki
Gosiu słodziutka ta komódka !!!
czyli jednak się zdecydowałaś ) i bardzo dobrze... napisz jak tylko go rozpakujesz co i jak ) sprawdź go w domku bo ja dopiero kupuje w listopadzie )ooo se wypatrzylam ta posciel i rozek chce taki w paski kupic!! cudowna Ola napisz koniecznie jak material i wogole jak dojdzie
a ja kupilam wozeczek przed wczoraj uzywany polroczny i polowe tanszy... zobaczymy co przyjdzie poczta hehe
CO NIECO O ROZWOJU DZIECKA +DVD-ZAWITKOWSKI (683430490) - Aukcje internetowe Allegromary__mary napisz tytuł filmu, to poszukam na necie i sobie ściągnę, żeby pooglądać
czyli jednak się zdecydowałaś ) i bardzo dobrze... napisz jak tylko go rozpakujesz co i jak ) sprawdź go w domku bo ja dopiero kupuje w listopadzie )
no bardzo fajna! Mój mąz w zeszłym roku dostał na gwiazdkę więc się zaczytywalam. Mąż obejrzał dvd i na tym poprzestał :-) polecam też "Język niemowląt" T. Hogg i "Jak usypiać" G. Ford.Słuchajcie
Od kilku dni studiuję Zawitkowskiego "co nieco o rozwoju dziecka" - dziewczyny - dla mnie rewelacja - szczególnie dvd dołączone do książki
Polecam gorąco wszystkim mamusiom i tatusiom - zmobilizowałam mojego Ł i też oglądał i nawet co nieco zapamiętał
Naprawdę warto coś takiego mieć. Co prawda część tematów była mi już znana ale dużo też nowych rzeczy dowiedziałam się z filmu...