reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
komoda śliczna :tak:pościel w paski też super taka raczej mało spotykana

jakoś u mnie opadł zapał przygotowywania :sorry:
może dlatego że część już mam i jakoś tak nie przeżywam jak za pierwszym razem
no ale muszę kilka rzeczy dokupić więc biorę się za zrobienie listy

rożki mam dwa Rożek wiązany WARNER BROS 501 EK, Gluck - zdjęcia produktu
Rożek wiązany WARNER BROS 505 NI, Gluck - zdjęcia produktu

gatunek bardzo dobry napewno mogę bardzo polecić
kolory wybierałam raczej neutralne chociaż bardzo podobały mi się różowe ale kupowałam wcześniej nie znając płci
w sumie moja martynia miała też rożki żółto niebieskie :-)

Słuchajcie
Od kilku dni studiuję Zawitkowskiego "co nieco o rozwoju dziecka" - dziewczyny - dla mnie rewelacja - szczególnie dvd dołączone do książki:tak:
Polecam gorąco wszystkim mamusiom i tatusiom - zmobilizowałam mojego Ł i też oglądał i nawet co nieco zapamiętał:tak:
Naprawdę warto coś takiego mieć. Co prawda część tematów była mi już znana ale dużo też nowych rzeczy dowiedziałam się z filmu...

ooo se wypatrzylam ta posciel i rozek chce taki w paski kupic!! :) cudowna Ola napisz koniecznie jak material i wogole jak dojdzie :)

a ja kupilam wozeczek przed wczoraj uzywany polroczny i polowe tanszy... zobaczymy co przyjdzie poczta hehe :)
czyli jednak się zdecydowałaś :)) i bardzo dobrze... napisz jak tylko go rozpakujesz co i jak :)) sprawdź go w domku bo ja dopiero kupuje w listopadzie :))

Ta pościel w paseczki pełen odjazd normalnie oglądam i cieszę oczy i czekam na mojego M żeby mu pokazać i pewnie zamówimy... też nie jestem zwolenniczką tych żyrafek, misiów i króliczków... A te paski po prostu rewelka!!! nie wiem jeszcze ile kompletów dostane w spadku ale jeden na 100% chce kupić nowy więc to będzie ten, a co do reszty pościeli to pewnie sama poszyje... kupię materiał jaki mi będzie pasował i tyle....

reklama
Słuchajcie
Od kilku dni studiuję Zawitkowskiego "co nieco o rozwoju dziecka" - dziewczyny - dla mnie rewelacja - szczególnie dvd dołączone do książki:tak:
Polecam gorąco wszystkim mamusiom i tatusiom - zmobilizowałam mojego Ł i też oglądał i nawet co nieco zapamiętał:tak:
Naprawdę warto coś takiego mieć. Co prawda część tematów była mi już znana ale dużo też nowych rzeczy dowiedziałam się z filmu...
no bardzo fajna! Mój mąz w zeszłym roku dostał na gwiazdkę więc się zaczytywalam. Mąż obejrzał dvd i na tym poprzestał :-) polecam też "Język niemowląt" T. Hogg i "Jak usypiać" G. Ford.
Ja bez tych książek to bym normalnie zginęla. Usiadlabym i ryczał do tej pory :laugh2: zbyt wiele rzeczy mnie przerosłlo, ale wystarczylo, ze przeczytałam i wszystko dało się ulożyc i rozwiązać.

Do góry