Właśnie dostałam laktator Tommee Tippee )) Uważam , że zrobiłam świetny interes gdyż gratis były jeszcze 3 duże butelki a jak patrzyłam to za same te butelki wydałabym między 50 a 60 zł. Ja zaś za caly komplet czyli laktator (wraz z małą butelką) i te 3 duże butle dałam 105 zł więc myślę, że bardzo przystępna cena ))
reklama
ubranka dla newborna możesz nigdy nie założyć - kuzynowi urodził się teraz syn - 61 cm - taki długi nóżek by z pewnością nie wcisnął w ubranka newborn, a jeszcze zalecają , żeby dzieci miały trochę luzu nie krępującego ruchów, więc zazwyczaj ubiera się choć lekko za duże ubranka.
A podwójne pieluchowanie stwietrdzić może lekarz ortopeda przy pierwszym badaniu usg biderek, które wszystkie niemowlaczki muszą przejść. Choc prawdą jest, ze za czasów "naszych mam" pieluchowano wszystkie dzieciaki tak po prostu
A podwójne pieluchowanie stwietrdzić może lekarz ortopeda przy pierwszym badaniu usg biderek, które wszystkie niemowlaczki muszą przejść. Choc prawdą jest, ze za czasów "naszych mam" pieluchowano wszystkie dzieciaki tak po prostu
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
moja kumpela urodziła znów taą małą dzidzię że ciuszki na newborn miała długo.....
a na początku były na nią nawet za duże
a to takie malutkie jest....
nie wiem do kiedy mam czekać z kupnę tych ciuszków... no bo jak tu mozna wyczuć czy dzidzia mała czy nie będzie.....
a na początku były na nią nawet za duże
a to takie malutkie jest....
nie wiem do kiedy mam czekać z kupnę tych ciuszków... no bo jak tu mozna wyczuć czy dzidzia mała czy nie będzie.....
JulciaS
Fanka BB :)
ja używałam nożyczek z zaokrąglonymi końcówkami ale to kwestia wprawy ja obcinaczkami nigdy nawet sobie nie obcinałam bałabym się że przyszczypie maleńkie paluszki.
A co do pieluch to ja napewno bede używac jednorazówek. Moj synek miał uczulenie na pampersy te z wyciągiem z aloesu a na inne firmy nie a z pampersów to mógł nosić tylko te sleep and play. Za to te biedronkowe to miłam wrażenie że jak nasikał to robiły się twarde jak kamień lidlowskich nie uzywałam bo tu u mnie w pobliżu lidla nie ma. Używamy jeszcze huggisów ale już tylko do spania bo wdzień mały sika na nocnik.
A co do pieluch to ja napewno bede używac jednorazówek. Moj synek miał uczulenie na pampersy te z wyciągiem z aloesu a na inne firmy nie a z pampersów to mógł nosić tylko te sleep and play. Za to te biedronkowe to miłam wrażenie że jak nasikał to robiły się twarde jak kamień lidlowskich nie uzywałam bo tu u mnie w pobliżu lidla nie ma. Używamy jeszcze huggisów ale już tylko do spania bo wdzień mały sika na nocnik.
zrobiłaś świetny zakup. też zamierzam kupić ten laktator i butelki ale już chyba nie trafię na taką super ofertę jak Ty :-(, udało Ci się życzę coby dobrze służył ;-)Właśnie dostałam laktator Tommee Tippee )) Uważam , że zrobiłam świetny interes gdyż gratis były jeszcze 3 duże butelki a jak patrzyłam to za same te butelki wydałabym między 50 a 60 zł. Ja zaś za caly komplet czyli laktator (wraz z małą butelką) i te 3 duże butle dałam 105 zł więc myślę, że bardzo przystępna cena ))
Dziewczyny kupujecie podkłady do przewijania ? http://www.allegro.pl/item682808446_podklady_do_przewijania_5szt_idealne_do_szpitala.html
potrzebne czy nie ????
Ostatnia edycja:
zrobiłaś świetny zakup. też zamierzam kupić ten laktator i butelki ale już chyba nie trafię na taką super ofertę jak Ty :-(, udało Ci się życzę coby dobrze służył ;-)
Jakbyś chciała to skontaktuj się ze sprzedającym, może ma jeszcze takie zestawy...
C
Cleo1981
Gość
Dziewczyny porażka w sklepach z odzieżą dla ciężarnych byłam w H&M wszystkie spodnie i spodenki ogromniaste!!! W koncu kupiłam zwykłe spodenki z bawełny bo obłędu można dostać.
Przechodziłam koło sklepu dzieciecego MOTHERCARE i patrzę obiżka -30% myślę sobie a zerknę przez szybkę..i co widzę śpioszki po obniżce 79 zł
Na końcu wycieczku kupiłam w carrefourze dla Niuni czapeczkę za 14, 95 bo to akurat chcę nowiusie.
Przechodziłam koło sklepu dzieciecego MOTHERCARE i patrzę obiżka -30% myślę sobie a zerknę przez szybkę..i co widzę śpioszki po obniżce 79 zł
Na końcu wycieczku kupiłam w carrefourze dla Niuni czapeczkę za 14, 95 bo to akurat chcę nowiusie.
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziubasek08
Fanka BB :)
CLEO to ja jutro wybieram się na bazarek na Kondratowicza, sprawdzić co jest ciekawego
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja dzis bylam w hurtownii i widzialam troche rzeczy porownalam ceny i nie oplaca sie na allegro bo dodatkowo przesylka wiecej wyjdzie juz mniej wiecej wiem co mam kupic itp wiec jutro zaczynam robic liste jezeli mamusie doswiadczone moga niech napisza mi jakie butelki potrzebne sa ml ? mysle o jednej malej np do herbatek czy cos i jedna wieksza bo nigdy nie wiadomo jak z mlekiem bedzie i lepiej miec w zapasie tylko ml nie wiem a i kupilam 1 zabaweczke misia z pozytywka powoli bede puszczala maleństwu niech slucha muzyczki i pozniej zobaczymy jak juz bedzie na swiecie czy rozpozna
reklama
Ja kupiłam 2 szt. Z myślą, że mogą mi się przydać po porodzie. W hurtowni płaciłam 2,50 za 1 szt.zrobiłaś świetny zakup. też zamierzam kupić ten laktator i butelki ale już chyba nie trafię na taką super ofertę jak Ty :-(, udało Ci się życzę coby dobrze służył ;-)
Dziewczyny kupujecie podkłady do przewijania ? Podkłady do przewijania 5szt. idealne do szpitala (682808446) - Aukcje internetowe Allegro
potrzebne czy nie ????