dziubasek08
Fanka BB :)
A dlaczego na początek oryginalne? Fajnie, że teskowe polecacie, właśnie ostatnio oglądałam. Rożnica w cenie diametralna, a jak w użytkowaniu?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dlaczego na początek oryginalne? Fajnie, że teskowe polecacie, właśnie ostatnio oglądałam. Rożnica w cenie diametralna, a jak w użytkowaniu?
Pytanie do doświadczonych mam.
Chcę pokupować sobie trochę ciuszków dla dzidziusia na allegro tylko nie wiem co i ile :-)
Nie chcę kupowac na wyrost kupy ciuchów, bo mozliwe, że dostanę cos od kogoś, ale jeśli chodzi o ciuszki takiej pierwszej potrzeby to prosze doradźcie coś...
Nie mam kompletnie nic.
Proszę powiedzcie w jakim rozmiarze mam cos kupić i ile sztuk potrzebne ?
Czy mogę podarować sobie ciuszki rozmiar 52 i odrazu ubierac dziecko w rozmiar 62 ????
Myślę żeby kupić:
- 3 pary śpiochów rozpinanych w kroku
- 3 pary body z długim rękawem-całe rozpinane
Na ile czasu taki rozmiar wystarczy???