reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Cleo ja też myślałam ostatnio nad kolejką i jednak zdecydowałam się na Tomka bo po pierwsze wszystko się łączy i jest ogromny wybór dodatków a w dodatku wagoniki łączą się na magnesy a na tym mi najbardziej zależy gdyz mój za nerwowy na jakiś inny tym łączeń. Z tego co patrzyłam to Stacyjkowo chyba się wciska łączenia, przynajmniej tak wygląda. Ja zakupiłam takowe coś: TOMEK I PRZYJACIELE TAKE ALONG ZESTAW TORÓW WORKIN (2684811331) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zobaczymy jak się sprawdzi...

AniaSm kurtałki superowe :)))

Wiecie co, pojechałam w poniedziałek z rana po kurtkę i spodnie na sanki dla Konradosa i byłam tam 2 minuty po otwarciu. Zdążyłam złapać ostatnią chłopięcą kurtkę w odpowiednim rozmiarze a jak wychodziłam 25 minut po otwarciu to już żadnej nie było...

Ostatnia edycja:
ania, bardzo fajne kurteczki
cleo, ja z kolejkami nie pomoge, nie mam

lotka, ja mam taki express, kenwood retro
230396069.jpg

jestem bardzo zadowolona, moge albo sypac kawe, albo uzyc kapsulki, ma rowniez spieniacz mleka. myje sie w pare sekund, bo wystarczy wysypac kawe i przeplukac sitko, oraz oproznic szufladke na dole z wody. nalezy jednak pamietac o regularnym uzywaniu odkamieniacza

a więc chce zamówić 2 zestawy które można łączyc

Stacyjkowo Die Cast Tor Z Wyrzutnią Nie Tomek (2683607562) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Stacyjkowo Die Cast Mega Zestaw Nie Tomek 54540 (2683580292) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

w zestawie są Wilson,Iwo,Koko,Olga,Emilka

jak mały załapie bakcyla bedziemy dokupywać resztę kolejek i dużego big Wilsona chciałabym żeby je chować ale to może na Mikołaja ...

zamówione obgadane z D i wysyłka do dziadków żeby mały nie widział :-)

kurde mam nadzieje ze sie ucieszy ale jak bylismy u Kilolka to bardzo sie mu podobały kolejki i w ogołe cały ten zestawik

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIem że trochę więcej kosztuje, ale ten mi wpadł od razu w oko Domek z lalkami i mebelkami/ Ładne domki dla lalek (2669044215) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. cudny jest.Na allegro jest duży wybór, ale myslę że lepiej w drewno zainwestować niż w jakieś plastikowe które zaraz się rozpadnie.

A może takie klocki z Hello Kitty? My chcemy właśnie takie kupić na Asi urodziny:

klocki-hello-kitty-willa%204.jpg

albo taki

d61475575839cdbe.jpg
1ceefc4ef71e018e.jpg

Wogóle powiem Wam że wczoraj kupiliśmy podróbę małego Lego, dosłownie za grosze, ponad 160 el. i Asia tylko tym się bawi. Porównując z oryginalnymi Lego to różnicy nie widzę, naprawdę.

big_WL2619.jpg

reklama
no własnie myślę o tym pierwszym domku z hello kitty :-) mama mówiła, ze koło niej jest sklep z zabawkami gdzie mają sporo domków to się tam przejdę. wolałaby najpierw zobaczyć a dopiero potem kupić :-)

A udało mi się sprzedać spacerówkę po Martysi i to nawet za więcej niż chciałam. kurde ludzie te wózki identyczne w opcji kup teraz wystawiają po 150-170 zł, ja wystawiłam na aukcję bez ceny minimalnej od 1 zł i dostałam za niego ponad 200 :szok: fajnie! akurat będzie na jakiś prezent na urodziny :-)

No i kupiłam młodej inhalator. jutro idę odebrać. stwierdziłam, ze jednak takie urządzenie nam się przyda :-) może to nam pomoże zlikwidować katar, który młoda ma z przerwami 2-3 dniowymi od początku września :wściekła/y:

Do góry