reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Lotka w zależności jaką kwote chcecie wydać.
My mamy saeco. Prawdopodobnie jeden z najlepszych ekspresów.
Wsypuje się kawę ziarnistą. Ma trzy opcje mocy kawy..spieniacz do mleka. Polecam
Kawę kupuję na allegro.
Dobrą firmą jest też krups ale kapsułki ma szalenie drogie.Nie wiem jak inne z tej firmy.

Mamy taki
i-saeco-odea-giro.jpg

Posiadamy go już drugi rok.Znajomi tez mają.Raz był w serwisie ale myślę że to z ich własnej winy. Trzeba go myć przynajmniej raz na tydzień i stosować się do instrukcji.
My nie mamy problemu.

reklama
Dzieki Gosiu :-)
Kwota to pewnie do ok tysiąca. Te widze sa z młynkami, moze byc bez. Ja od dawna juz sama miele kawe, mlynek jest, wiec moze posłuzyc dalej :-)
Kawe tez glownie na allegro, ceny w sklepach mnie porazaja...

No to wracam do wertowania stron sklepowych i opinii ;-)

A ja żałuję że tylko 1,5 roku wytrzymałam :tak: w sumie gdyby nie operacja tarczycy to na pewno karmiłabym dłużej. Chociaż teraz nie wyobrażam sobie przystawienia Aśki do piersi.

I co, fajna książka? Jak już jesteśmy przy karmieniu piersią to mi się marzy obraz Matki Boskiej Karmiącej. Cudny jest, teściowa miała, a teraz siostra A... a na allegro takie ceny że hej.

A wiecie ze ja jakos mniejszym zapałem pałam? Zuza tez jakos tak oszczednie do tego cycka lgnie.
Cleo ty dłużej jednego karmiłas niz ja 3 :-)
Kolezanka jjak ostatnio na mammografi była wyliczali jej ryzyko raka piersi a ona ma 3 dzieci i łacznie karmiła je 4,5 roku to jej wyliczyli jakąs cześć promila tylko

ksiązka bardzo fajna bo nie jest to jakies tam opowiadanie tylko konkretnie pisze na dany temat nie trzeba czytac jednym ciągiem...mozna sobie skakac po tematach ...taki wiecie poradnik typowy...

no i własnie ochrona przed rakiem piersi :-)

także nastepne też sobie pokarmię:-D

Dziunka u D w pokoju u rodziców kiedyś patrze a nigdy nie zauwazyłam ..jakiś obrazek na scianie...a tu własnie Matka Boska Karmiąca...wprawdzie obrazek taki juz stary dlatego niegdy nie zwracałam uwagi :-)

dobra dobra ja musze te kolejke zamówic i nie wiem jaką bo mam kosmos w głowie

zaraz wam linki dam pomożecie..??:-D

reklama
dziunka ja przyznaje sie bez bicia, że zbyt religijna nie jestem, ale mam obraz Matki Boskiej Karmiącej :-) nie za duży, kupiony w Licheniu za 20 zł :-) format ma A4 :-)

Do góry