reklama
agrafka80
Fanka BB :)
Dziewczyny, na mojej liście prezentowej pojawiły się takie pozycje i potrzebuję opinii, czy macie, czy się dzieci tym bawią itp:
- kasa fiskalna (albo jakiś zestaw do zabawy w sklep)
- hulajnoga mondo (z dwoma kółkami z przodu)
- mikofon
z góry dzięki
- mikofon
z góry dzięki
a nie wolisz hulajnogi z jednym kolkiem, a 2 z tylu? Tomi smiga na niej co dzien, jezdzi po domu i na zewnatrz. bardzo sie z niej cieszy, jest stabilna, kolka tylne sa dosyc dobrze rozstawione, bo nie zaczepia o nia nogami.Dziewczyny, na mojej liście prezentowej pojawiły się takie pozycje i potrzebuję opinii, czy macie, czy się dzieci tym bawią itp:
- mikofon
z góry dzięki
mamy taką:
HULAJNOGA TRÓJKOŁOWA TOMEK I PRZYJACIELE (2700092527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
agrafka80
a nie wolisz hulajnogi z jednym kolkiem, a 2 z tylu? Tomi smiga na niej co dzien, jezdzi po domu i na zewnatrz. bardzo sie z niej cieszy, jest stabilna, kolka tylne sa dosyc dobrze rozstawione, bo nie zaczepia o nia nogami.
mamy taką:
HULAJNOGA TRÓJKOŁOWA TOMEK I PRZYJACIELE (2700092527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
właśnie bałam się że będzie nogą zaczepiać, taka w tym stylu: HULAJNOGA Twist & Roll PRINCESS 18011 MONDO (2693656754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wydawał mi się stabilniejsza.
Ale i tak nie wiem czy to sie u nas sprawdzi, bo rowerek biegowy leży w schowku. Kurcze, zła jestem bo mamy już kupiony przez teścia rowerek normalny, za duży i kiepskiej jakości i teraz będzie szkoda kupować normalny malutki rowerek..
Chyba Martolinka ma taka, co Antek noga zaczepia(jak pomylilam osoby to wybaczcie), ale w tamtej kola byly wieksze i szerzej rozstawione.
aaa tu widze, w tej co wybrałas, to sie nie skreca kierownicy, ale chyba manewruje ciałem, nacisk na dana strone. u nas jest kierownica "normalna"... nie wiem ktore łatwiejsze dla dzieciaczka...
aaa tu widze, w tej co wybrałas, to sie nie skreca kierownicy, ale chyba manewruje ciałem, nacisk na dana strone. u nas jest kierownica "normalna"... nie wiem ktore łatwiejsze dla dzieciaczka...
anian
dziewczyny, moja Patula dostała hulajnogę tego typu KOLOROWA HULAJNOGA TROJKOLOWA DZWONEK WIATRAK*YR (2640626858) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w okolicach 3 urodzin i to był strzał w 10. Pozbyła się jej jakiś roku temu - stała się za mała
Julia dostała pod choinkę podobną do tej
i do dziś na niej jeździ, choć teraz ją Asia powoli przejmuje ;-) U nas to był też strzał dziesiątkę bo Julka aż się rozpłakała ze szczęścia :-) nie miała problemu z jazdą....
i do dziś na niej jeździ, choć teraz ją Asia powoli przejmuje ;-) U nas to był też strzał dziesiątkę bo Julka aż się rozpłakała ze szczęścia :-) nie miała problemu z jazdą....
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Agrafka my mamy taką z firmy Milly Mally i leży w piwnicy. Antek zaczepiał nogami o tylne koła
Hulajnoga trojkolowa Milly Mally Sporty HIT KOLORY (2702340675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Hulajnoga trojkolowa Milly Mally Sporty HIT KOLORY (2702340675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.