reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

troszke na wyrost mozna ale lepiej za mocno nie szalec, bo dzieciak sie albo nie moze ruszac jak ma 50 razy popodwijane albo mu podwiewa jjak chodiz w takim namiocie. Moi mają kurtki i spodnie troche wieksze były, podwiniete raz wiec mam nadzieje ze w tym roku tez sie nadadza. Ale jeszcze o tym nie mysle. Jeszcze do jesieni nie jestem przygotowana

reklama
LOTKA raczej 104 będzie ok, bo 110 to mi się takie gigantyczne wydają:szok:.My mamy jedno i dwu częściowy z tamtego roku i są super i na ten rok, bo Igor wiele nie urósł- ma teraz 96 cm i rozmiar 104 jest na niego za duży,a nawet jakby nagle dużo podskoczył to sąsiadka już sprezentowała mi większy po swoim synku, ale jestem więcej niż pewna że te z tamtego roku będą ok.

no to wszystko od rozmiarówki zależy, jak zwykle ;p młody poprzedni komplet kurtki + spodni kombinezonowych miał na dwa sezony więc w tym roku wypada kupic ;] Marcel ma 100 cm znaczy okolo moze juz cm czy dwa wiecej :)
Mam juz dla niego kurtkę i spodnie kombinezonowe i niby rozmiarowo na metce jest to 104 ale wypadają większe, jak typowe 110. Marcel ogólnie ciuchy nosi już na większe 104 lub typowe 110 lub na 4 lata.

Ja będę kupować kombinezon na 104 lub 110 w zależności od wymiarów bo z tym to różnie. Póki co kupiłam śniegowce Quechua na allegro.

Pochwalę się Wam, że wreszcie kupiłam Konradowi dywan bo bardzo się przytulał to dywaniku łazienkowego hehe...

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry