reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Aza super pierścień

Ana buty ekstra. też mi się podobają, ale ja w ogóle nie mogę na obcasach chodzić :-(a przy Martynie to tym bardziej, bo za nią to biegać trzeba ;-)

To fajnie, że nie tylko mi się one podobają...:-D, ja mam śniegowce na płaskim, jakieś zdezelowane i brakuje mi właśnie czegoś takiego do płaszcza. Kiedyś nosiłam glany do płaszcza:-D:-D

Aza fajny pierścionek. Też mam ochotę sobie coś kupic (jak juz jestem w szale zakupów ;-)), bo wszystkie mam za małe. Mam tylko 2 wielkie złote stare pierścienie od babci.

Ana
ciekawe te buty. To na zimę tak?
Ja o ziimie jeszcze nie myślę. Pewne skończ się na sniegowcach z lidla jak zwykle. Na razie wciąz nie mogę butów na jesien kupic przez te puchnące nogi. C ciekawe na koturnie mam i to nawet ciut szerokie a płaskich nie moge kupic

Kikolek - dokładnie na późną jesień, zimę te buty,,, mi się rzuciły w oczy na wystawie, bo od 20-kilku lat marzyłam o takich sznurowanych jak łyżwy.:-D

Aza świetny pierścień! Ja nie noszę choć wiele mi się podoba a kilka mam, ale jakoś to nie dla mnie. Z obrączką pewnie miałabym ten sam kłopot.

Ana super wybór!!! Kupuj, kupuj!

Gawit to wszystko zależy od tego jak but jest wyprofilowany. Bo jak dobrze to nawet jak będzie miał mega obcas to i tak będzie wygodny:tak: Moje zimowe kozaki z zeszłego roku też mają duży obcas a chodzi się w nich jak na płaskim:tak: za to ostatnio kupiłam sobie szpile i po trzech godzinach myślałam że mi nogi odpadną.

reklama
Dziś kobitki zaszalałam a co... Byłam w Reserved i byty zimowe były przecenione a do tego od cen przecenionych jeszcze minus 40 % i tak za 2 pary kozaków dla Konrada oraz 1 dla siebie (takie jak pokazała Ana ale na koturnie) dałam 120 zł. Trafiłam idealnie...

Do góry