reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Zgodzę się z MARTOLINKĄ że ciuszki są bardzo dobre jakościowo i nawet dziś babcia kupiła Igiemu i Juli bluzeczki i są super:tak: no i nie drogie ,a buciki myślę że też powinny być OK- w sumie za takie pieniądze można zaryzykować;-).

Ja mam pecha do rzeczy z lidla - Hanka miała uczulenie od pidżamki, teraz Gonia ją donasza i widać już zużycie, a niby ją nie wykorzystuje tak intensywnie :zawstydzona/y:, buty kupowałam zimowe , były ok, Hanka je uwielbiała :-D:-D

oglądałam wczoraj te sandały i były super , ale rozmiary tylko do 26 a dla Antka 27 to tak na teraz. Kupiłam mu tylko skarpetki

Dzisiaj zrobiłam już dziewczynom prezenty na Dzień Dziecka..
Marysi kupiłam w Biedronce czajnik za niecałe 25 zł - bawi się nim równo;-)
A Marcie - i tu reklama;-) - znajoma zrobiła aż za 15zł;-) super kotka. Uszki i buzia szeleszczą, w ogonku jest grzechotka, no i poprzyszywane są różne metki:-) Martula bawi się nim równo:tak:
DSCF3239.jpgDSCF3240.jpg
Tu dla chętnych pozwolę sobie wkleić link do bloga Bodzi:
Gałgankowy Świat Bodzi
Te "bajery" to robi na życzenie..:-)

Maxwell teraz dopiero zauważyłam. Fajne Twoja koleżanka robi zabawki. Bardzo oryginalne :)))

Ja z racji, że Konrados uwielbia literki to zakupiłam mu: WALIZKA TABLICA MAGNETYCZNA PISAKI KREDA WAWA NEW (2369212437) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz pistolet do robienia baniek. Dla panów wspólny prezent: ZABAWKA EDUKACYJNA ZESTAW SOLARNY 6w1 ROBOT solar (2372525419) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko ja za 14 zeta :))) Pewnie od rana będą kombinować.

dziewczyny kupowałyście kiedyś maluchom buty w Lidlu, te Lupilu ?

Bo widzę, ze mają byc od jutra sandalki, kupilabym Ali takie z palcami bo nie ma, ale nie wiem czy są dobrej jakosci i czy warto sie spinac i tam dralowac jutro :)

--
a z innej beczki - Ala dostanie od moich rodziców na dzien dziecka taka lalę:MILBI Zabawki - lalki - Murzynka dzidzia - lalka 20 cm
zobaczyla dzidziusia murzynka lale w przedszkolu i bardzo sie zainteresowala :)

Asia ma bardzo podobnego murzynka, a właściwie murzynkę, dostała od cioci - to jej lala z młodości, także ma kilkanaście lat. Ale stan idealny:tak:

Dzisiaj zrobiłam już dziewczynom prezenty na Dzień Dziecka..
Marysi kupiłam w Biedronce czajnik za niecałe 25 zł - bawi się nim równo;-)
A Marcie - i tu reklama;-) - znajoma zrobiła aż za 15zł;-) super kotka. Uszki i buzia szeleszczą, w ogonku jest grzechotka, no i poprzyszywane są różne metki:-) Martula bawi się nim równo:tak:
Zobacz załącznik 469610Zobacz załącznik 469611
Tu dla chętnych pozwolę sobie wkleić link do bloga Bodzi:
Gałgankowy Świat Bodzi
Te "bajery" to robi na życzenie..:-)

Śliczny kocur:tak:

Moje laski na DD dostały po bombonierce z puzzlami, Asia rozpoczęła dzień od zjedzenia całej na poczekaniu:-D zabawek już nie kupuję, bo naprawdę nie mam co:baffled: ciuchy też mają... choć młoda na każdej fajnej reklamie wrzeszczy "Mama, chodź szybko, JA TO LUBIĘ!!!":-D

reklama
Do góry