reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ja tez mam wrażenie za wszystkie ceny ubranek poszły do góry. Dobrze, ze mam Pepco w pobliżu a tam super ciuszki i ceny bardzo dobre ;-)

Cleo rowerek super! Ja kupuje rowerek w sobotę, mam nadzieję, że się sprawdzi :)))

AniaSm jakie słodkie rampersy. Ja też następną chcę dziewczynkę!!!

Co do cen ciuchów to ja sama nie wiem bo kupuje tylko w lumpku, na allegro najczęściej też używki i na wyprzedażach w Smyku, H&M, C&A i Tesco. W normalnej cenie prawie nic nie kupuję bo czy przed podwyżką czy po zawsze było dla mnie drogo. Teraz pojechała koleżanka do Anglii i obkupiła mi małego za 50 funciaków :)))

Aniu zagonie ale to raczej za rok hehe...

Co do ciężkich rowerów to ja jak miałam 9 lat mój tatuś "uszczęśliwił" mnie bmx i nie dość, że był ciężki to miał duże koła i wsiadałam na niego z ławki :)))

ja kupuje też w H&M, teraz były fajne tuniczki sukienki za 20 zł, ale jak nie ma przecen też nie ejst tanio
teraz jak tylko beda przeceny to sprowadze mame i pojedziemy do megastorów H&M i Smyka

Asia z ławki wsiadałam na dziadkową ukraine jak miałam jakieś 9-10 lat :tak:,a jedyny rower który miałam to wigry ale bardzo krótko bo mi go ukradli z suszarni w bloku a dopiero po ślubie kupiliśmy z D rowery i teraz Kuba jeździ w foteliku z D a dla Lenki chyba kupimy przyczepkę :tak:

AniaSm ja dokladnie tak samo na dziadkowej ukrainie pod rama jeździlam :-) ale mam wrażenie ze te wielkie ukrainy byly lzejsze niz dzisiejsze niekotore rowerki dla dzieci

ja tez bym z checia kupila przyczepke ale moj A. sie nie zgadza muowi, ze to strasznie niebezpieczne. Ale fakt, ze u nas tym po ulicach nie wolno jezdzic tylko po polnych drogach a w sumie jakos by trzeba bylo sie dostac na te polne drogi

reklama
Do góry