mysmy ostatecznie zdecydowali kupic ten rowerek Promocja! __śliczny ARTI BMX 12 Primo NEW Super! (2211936587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (dzieki dziunka!) ale zamawiamy go dopiero za pare tygodni, jak juz pojedziemy do tesciow. mierzylismy tomka w sklepie do 12-calowego i jest ok. zobaczymy potem jak mu bedzie szlo ;-)
reklama
Cleo rowerek super! Ja kupuje rowerek w sobotę, mam nadzieję, że się sprawdzi ))
AniaSm jakie słodkie rampersy. Ja też następną chcę dziewczynkę!!!
Co do cen ciuchów to ja sama nie wiem bo kupuje tylko w lumpku, na allegro najczęściej też używki i na wyprzedażach w Smyku, H&M, C&A i Tesco. W normalnej cenie prawie nic nie kupuję bo czy przed podwyżką czy po zawsze było dla mnie drogo. Teraz pojechała koleżanka do Anglii i obkupiła mi małego za 50 funciaków ))
AniaSm jakie słodkie rampersy. Ja też następną chcę dziewczynkę!!!
Co do cen ciuchów to ja sama nie wiem bo kupuje tylko w lumpku, na allegro najczęściej też używki i na wyprzedażach w Smyku, H&M, C&A i Tesco. W normalnej cenie prawie nic nie kupuję bo czy przed podwyżką czy po zawsze było dla mnie drogo. Teraz pojechała koleżanka do Anglii i obkupiła mi małego za 50 funciaków ))
agrafka80
Fanka BB :)
Lotka, mój sąsiad mówił ostatnio, że kupił wnuczkowi BMXa i że był strasznie cieżki.. małemy było trudno pedałowac przez sam cieżar roweru.
AniaSm
no u mnie lumpków brak dlatego ja tylko na wyprzedażach kupuje , zresztą wiecie że tutaj HM to dla tych biedniejszych
Asia to do roboty zagoń Jarka i będzie córa ;-)
Asia to do roboty zagoń Jarka i będzie córa ;-)
agrafka80
ja kupuje też w H&M, teraz były fajne tuniczki sukienki za 20 zł, ale jak nie ma przecen też nie ejst tanio
teraz jak tylko beda przeceny to sprowadze mame i pojedziemy do megastorów H&M i Smyka
teraz jak tylko beda przeceny to sprowadze mame i pojedziemy do megastorów H&M i Smyka
AniaSm
Asia z ławki wsiadałam na dziadkową ukraine jak miałam jakieś 9-10 lat ,a jedyny rower który miałam to wigry ale bardzo krótko bo mi go ukradli z suszarni w bloku a dopiero po ślubie kupiliśmy z D rowery i teraz Kuba jeździ w foteliku z D a dla Lenki chyba kupimy przyczepkę
kilolek
podwójna listopadowa mama
AniaSm ja dokladnie tak samo na dziadkowej ukrainie pod rama jeździlam :-) ale mam wrażenie ze te wielkie ukrainy byly lzejsze niz dzisiejsze niekotore rowerki dla dzieci
ja tez bym z checia kupila przyczepke ale moj A. sie nie zgadza muowi, ze to strasznie niebezpieczne. Ale fakt, ze u nas tym po ulicach nie wolno jezdzic tylko po polnych drogach a w sumie jakos by trzeba bylo sie dostac na te polne drogi
ja tez bym z checia kupila przyczepke ale moj A. sie nie zgadza muowi, ze to strasznie niebezpieczne. Ale fakt, ze u nas tym po ulicach nie wolno jezdzic tylko po polnych drogach a w sumie jakos by trzeba bylo sie dostac na te polne drogi
reklama