reklama
a nie o taka Ci chodzi? TECZKA RYSUNKOWA A3 (2158762122) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.ja chcę taką dużą teczkę do domu
Mam bloki, jakieś rysunki, papiery kolorowe - i chcialam to wszystko gdzieś upchać.
agrafka80
Fanka BB :)
Lotka, o wlasnie taka moze być dzieki, przeoczyłam ją
gosiulek73
mama K&K&A
Przyszły mi ubrania od tego sprzedawcy z allegro co tyle negatywów ma.Przesyłka szybka,towar super.Bawełenka fajna.
E
etna36
Gość
Powaliła mnie ta cena na kolana: BLUZA Z KAPTUREM Hugo Boss Orange M W-WA CENTRUM (2206512226) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pogieło ich, chyba kupie mezowi bokserki
Etna fajen te lozeczka :-) szczegolnie rozowo-zielona kolorystyka mi sie podoba...:-)
Agrafka ja uwielbiam tenisowki Befado...sa naprawde swietnej jakosci( nie potrafi ich rowalic, czego nie moge powiedziec o bucikach z CCC- no chyba ze mam tak zdolne dziecko) kolorystyka jest taka jak na obrazkach-maja sliczne kolory jezeli chcesz bardziej przewiewne to kup z odslonietymi paluszkami, Vicky zazwyczaj te ma na okres letni. ja jestem z nim bardzo zadowlona:-)
Agrafka ja uwielbiam tenisowki Befado...sa naprawde swietnej jakosci( nie potrafi ich rowalic, czego nie moge powiedziec o bucikach z CCC- no chyba ze mam tak zdolne dziecko) kolorystyka jest taka jak na obrazkach-maja sliczne kolory jezeli chcesz bardziej przewiewne to kup z odslonietymi paluszkami, Vicky zazwyczaj te ma na okres letni. ja jestem z nim bardzo zadowlona:-)
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Powaliła mnie ta cena na kolana: BLUZA Z KAPTUREM Hugo Boss Orange M W-WA CENTRUM (2206512226) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pogieło ich, chyba kupie mezowi bokserki
Ja ostatnio dostałem na urodziny:
MODNA CIEPŁA MĘSKA BLUZA DUBLIN ROZ.M (2198855821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jestem baaaaaaarrrrrrrrrrdzo zadowolony
C
Cleo1981
Gość
szyte w chinach i metka przypięta..
szwagier była w Chinach to nie takie cuda widział...za grosze tam szyją..inaczej patrzę na to wszystko jak się nasłuchałam...
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Etna , bo to HUGO Boss więc sie ceni;-)