reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Nieźle , nieźle...:-D:-D:-D a ja właśnie chciałam statecznie wyglądać, a nie jak podfruwajka jakaś, a tu mi nową fuchę chcecie dać;-);-);-):-D:-D:-D nie wiem czy od "panienek latarniowych" bym nie dostała:-D:-D:-D
Gosiulek - fajne ciuszki.

reklama
Mi się marzy taki fajny print z szerokim dekoltem, duzy do leginsów ale na tym zad.. to nie uświadcze niestety nic takiego :wściekła/y:

chyba wreszcie wybrałam wózek, waham się tylko, bo dość ciężki
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=412

zauwazylam, ze wózki tako na allegro kostują ok 200zł taniej niż na stronie producenta. I to niealenie od modelu czy spredawcy. Diwne troche, bo myslalalm ze u producenta najtaniej

Ostatnia edycja:
o matko jak się cieszy:-Dtylko tych kulek ze styropianu jak dla mnie za mało bo co chwila musze wysypywać:-D
P3090012.jpg

Cleo - mamy taki odkurzacz, ale ja wredna matka po prostu kulki skasowałam:-D jeszcze mi zołza jedna z drugą pożrą....;-) jako kuleczki do mleka.:-D

Cleo - mamy taki odkurzacz, ale ja wredna matka po prostu kulki skasowałam:-D jeszcze mi zołza jedna z drugą pożrą....;-) jako kuleczki do mleka.:-D

haha :-D:-D:-Dzastanawiam sie gdzie dokupić tych kulek??do kwiatków nie daje sie czegoś takiego??kiedys widziałąm, w yuce chyba....bo co chwila musze wysypywać:-D

on zobaczył ten odkurzacz na wystawie.obiecałam że jak dostane wypłate to kupię.Pamietał już wczoraj....kupiłam ale kurde weszłam na allegro a tam połowa taniej z przesyłką a ja dałam 68 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale przebitka ....

reklama
ja tak smao wyrodna, schowałam żeby mi balaganu większego ni jest nie robili.
Cleo sprawdze czy wyrzucilam te kulki, jak nie to Wam dam

Do góry