reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

w ccc jest spory wybór tenisówek dla dzieci. Sa takie droższe po 50 zł , ale ja wczoraj kupiłam jedną parę po 25 zł (bałam sie , ze rozmiarów potem nie bedzie). W zeszłym roku miałam z CCC 2 pary i były super przez całe lato

widziałam w gazetce w necie buciki z ccc i potwierdzam są śliczne i cena też

reklama
Tez dzis sie wybralismy do CCC i Tom ma nowe trampeczki ;-) lata w nich po domku, no ale jak sie ociepli to beda idealne na wedrowki :-) Potem moze znajde linka to sie pochwale jakie a jak nie to jutro fotke cykne :-)

dziewczyny a wiecie że ja wczoraj byłam w CCC i trampeczki chłopięce dopiero od rozmiaru 30 dla dziewczynek były....

ale za to kupiliśmy kalosze w reserved

reklama
dziewczyny czy Wasze dzieciaczki posiadają rowery biegowe? mogłybyście coś polecić? chcemy kupić dla Martysi, a na allegro tego od groma i nie wiem na co się zdecydować :-( na co przede wszystkim zwrócić uwagę ?

Do góry