reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja raz zaszalałam i kupiłam chyba za niecałe 200 i trzymała mi prawie 3 lata.Niestety kot mi ją podrapał;-)także chyba się opłaca

Tyma razem poszukuję sprawdzonego dobrego automatu do wypieku chleba.Macie a może wiecie coś na ten temat?

Gosia torba camel cuuudo!!!!!:-)

Co do automatu to:

jesteś pewna że będziesz go używać??

Jeżeli masz możliwość to pożycz i wypróbuj ja pożyczyłam od przyjaciółki bo się napaliłam że będę piekła chleb.... i upiekłam 3 razy i oddałam zdecydowanie to nie sprzęt dla mnie nie moje smaki a chleb można upiec w normalnym piekarniku tylko odpowiednia forma by się przydała no i robot kuchenny ja mam taki:

Robot kuchenny ZELMER Fenomen 880.0 _grafitowy (2156746482) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i wyrobi mi każde ciasto potem tylko do formy

a maszynkę miałam pożyczoną taką do chleba

AUTOMAT WYPIEKACZ CHLEBA OW5020 MOULINEX OW 5020 (2162360972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Torbę już kupiłam :-)
Mówisz że nie Twoje smaki? Kurcze.Ja jestem wybredna jeśli chodzi o chleb.Zalezy mi tak naprawdę na tym żeby nie było polepszaczy i tego typu cudów.
Myslałam że wrzucę co trzeba i resztę zrobi sam....

Mam ten robot ale jakoś strasznie go nie lubię.

Aga wrzuć przepis na chlebek.Zrobię.Zobaczymy co będzie.

Torbę już kupiłam :-)
Mówisz że nie Twoje smaki? Kurcze.Ja jestem wybredna jeśli chodzi o chleb.Zalezy mi tak naprawdę na tym żeby nie było polepszaczy i tego typu cudów.
Myslałam że wrzucę co trzeba i resztę zrobi sam....

Mam ten robot ale jakoś strasznie go nie lubię.

Aga wrzuć przepis na chlebek.Zrobię.Zobaczymy co będzie.

Gosiu spróbuj ten:

Babciny chleb pszenny na maślance

tu z tego bloga jest więcej:

Chleby na drożdżach

Chleby na zakwasie

a tu jeszcze inny:

Pracownia Wypieków

na różnych forach bardzo polecają te mąki do wypieków:

BogutynMlyn.pl zdrowa żywność - ponad 3000 produktów - orkisz, mąka orkiszowa, ksylitol, mieszanki chlebowe, kawa, herbata, fruktoza, cukier trzcinowy. Zapraszamy.

Co do chleba z maszyny to ja lubię chlebuś dobrze wypieczony z chrupiącą skórką ten z maszyny taki nie był, na plus jest na pewno brak konserwantów ale niestety nie przemawia to do mnie a chleb UWIELBIAM żadne tam bułki bagietki ;-)

Co do robota to to jest w kuchni moja 3 ręka mi się sprawdza w 100%

a torebka rewelacja :-)

Gosia ja też mam automat do chleba i o ile na początku używaliśmy go dość często tak teraz leży i się kurzy , może też dlatego że tutaj mają smaczny chleb więc chyba wywieziemy go do PL i tam będziemy go może używać ;-)

Gosiu torba camel super!!!!!

Nie wiem czy tu napisać ale odnośnie wiosennych zakupów moje dziewczyny przeskoczyły już w cieńsze, przejściowe czapki i szaliki, buty, teraz tylko zastanawiam się czy kurtki lżejsze ubierać, na razie zrezygnowałam ze swetrów pod kurtkę i nie narzekają że zimno.

reklama
Dziunka ja właśnie poluję na fajną czapeczkę wiosenną, pan na bazarku koło mnie jeszcze nie ma :).

Kilolku, wiem że używasz tablicy obowiązków. Na allegro są 2 rodzaje - umiesz jakoś podpowiedziec która jest ardziej funkcjonalna jesli chodzi o ilosc magnesow itp ?
MAGNETYCZNA TABLICA OBOWIAZKÓW+MARKER -kurier.10zl (2151207448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MAGNETYCZNA TABLICA OBOWIAZKÓW MOTYWACYJNA DZIECI (2169353238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry