reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
No własnie ja mam taki i normalnie dobrze pokazuje temperaturę powietrza w domu albo temperaturę normalną ciała, ale............jak dziecko ma gorączke wysoką to u nas Oli zawsze ma głowę albo skronie gorące jak piec i tutaj pokazuje pewnie z 1 lub dwie kreski wiecej niz jest w rzeczywistosci. Czasami bralam na klatce piersiowej i tutaj pomiar mi sie mniej wiecej zgadzał z rtęciowym, wiec............ja sceptycznie do niego podchodzę.
Przewaznie mierzylam rtęciowym najpierw zeby porownywac. Ale pediatra podpowiedział mi jak mam mierzyc temperaturę termomentrm takim pod pachę ktory zaraz pokazuje pomiar, tylko ze on tez pol kreski w ta czy w tamtą juz nie pamietał przeklamywał.... Dlatego ja najpierw rtęciowym mierzyłam a potem takim braunem kilkusekundowym i odejmowałam lub dodawalam juz nie pamiętam i mialam pomiar. Potem dalej juz tylko tym kilkuminutowym.

ale napisalam...........ale sie spiesze bo lece do malego! :)

Gosiulek - sprawdza się, ze względu na szybkość pomiaru, oczywiście jak moje panny są wtulone w kocyk to w tym miejscu temp. jest znacznie wyższa niż w innym miejscu, a on to wyłapuje, jak się przekręcą z boku na bok też niestety pomiar jest troszkę zafałszowany. Jednak ogólnie działa bez zarzutu.

ja tym razem chciałam najzwyklejszy, bez dodatkowych funkcji typu mierzenie temperatury wody czy powietrza.

Dziewczyny ja wam polecam termometr bez dotykowy. Np. coś takiego Bezdotykowy termometr do ciała arcotech.pl Jak Dobrusia była w szpitalu widziałem go w akcji. Nawet najbardziej rozpłakane dzieci można było pomierzyć.
Wczoraj a Auchan kupiliśmy "budyń wróżki lanny" super z nalepkami i "magiczną " posypką i obrazkiem do kolorowania. W serii jest 6 wersji (Libella). Za ok 1,5. Dobrusia wybrała oczywiście różowy:-D

reklama
Do góry