reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

kililek u Marcela w pokoju mam taki dywan. Mieciutki jest. Póki co po roku włosie jest w miare normalne. Nie wygląda jak wygryziony albo oklapnięty. Cóz zbieracz kurzu.........możliwe. Po prostu trzeba trzepać i tyle. U nas kręcenia nie wywołuje.

reklama
no ja 3 metrowego dywanu ta łatwo nie wytrzepię wiec dobrze,, że się z Wami skonsultowalam zanim go kupiłam. Musze się za czymś zwyklejszym rozejrzeć a szkoda, bo bardzo mi się podoba. Strasznie cięzko znaleźć coś gustownego z zielenią. Teraz same fiolety

Kilolek ja te dywany lubię. Nie wiem dlaczego takie opinie ze zbiera sie w nich kurz? Przeciez odkurzyc tez mozna. Ja mam taki tylko z krotszym włosiem w salonie ale on juz się zdeptał i chce wymienic na taki ktory mam w sypialni. Szukalam teraz na necie zeby pokazac Ci ale cos nie mogę. Kupilam go w strefie wnętrza na ostrobramskiej to odłam leroy merlin ale mają nizsze ceny. A sklep wypasiony na maxa. Kupilam dywan kazual jest z dlugim włosiem i jest piękny. Tylko ten włos nie taki słupełkowy tylko inny.
Strefa Wnętrza : 9 stref wnętrza - 9 stref wnętrza - Strefa dywanów tutaj jest pokazany na zdjęciu drugim-widzisz?

Dywan z Twojego linka to dywan typu shaggy i sa one fajne tylko najlepiej byłoby je dotknąc bo rozni producenci z roznych materiałow jes robią. Ale ja lubię te dywany, są mięciutkie, i nie widac kazdego paproszka jak na krotkim dywanie. A zbieracz kurzu? kazdy dywan jest takim zbieraczem a i tak odkurza sie go i tak.

Dziewczyny, chyba już kiedyś pytałam: ile macie kurtek zimowych dla dzieciaków ?
Ja mam własciwie jedną, zastanawiam się teraz nad kupieniem jeszcze kompletu kurtka+spodnie.
Ali kombinezon jednocześciowy z zeszłego roku jeszcze może być, chociaż nogawki krótkawe, bede musiałą jej jakieś getry wkładać....

no to tak patrząc to marcel ma 3 :baffled:
1 na teraz. Taka cieplejsza na podszewce z watoliny
2 zeszłoroczna zimowa alaska z podszewka z watoliny+polar
3 nowa równiez z podszewka + polar

dwie polarowe a to ze wględu na to ze zaszła pomyłka. Koleżanka najpierw chciała zebym jej tą kurtkę zeszłoroczną oddała a jak posłałam jej i kupiłam nowa to wyszło ze nie o tą chodziło no i dałam jeszcze inny kombinezon a ta kurtke mamy z powrotem. Także w sumie nie potrzebnie nam te 2 zimowe zwłaszcza ze w nich nie chodzi :-D ale ta nowa jest na tyle duza ze mam nadzieje ze wystarczy na kolejny rok.

gosiulek ja tez kupiłam te puzzle na mikołajki. Mamy już farmę, ulubione puzzle Michasia,a dziś dostanie jeszcze zoo

Ostatnia edycja:
agrafka ja mam 5:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: plus komplet spodnie na szelkach i kurtka,ale to chyba sprzedam, bo nowe a dziwnie lezy.
2 kurtki mam z zeszlego roku, 3cia kupilam za grosze na wakacjach a 2 kolejne kupil moj bez konsultacji ze mna

reklama
Ula zwykłym odkurzaczem nie odkurzysz wszystkiego. Dwa, ze im dłuższy włos tym więcej miejsca na kurz i trudniej go usunąć. Chyba że byś miała np. Kirby;-)Trzy, że tak jak Kilolek mówi, przy astmie Kubusia taki dywan to jednak nie bardzo.

ja mam dwie kurtki, jedna fajna i bardzo ciepła ale bez kaptura, tą nosimy, a druga poJulkowa ale wypełnienie się trochę zbiło po praniu i jej nie ufam. Chcemu jej teraz jakąś jeszcze kupić. Spodnie na śnieg mamy jedne i jeden kombinezon jednoczęściowy.

Do góry