reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Napisalam długiego posta ale mi zawiesiło na tej wiadomosci. Wiec napiszę w skrocie - rozpakowana, jest superowa, mozna jeździc dwutorowo, ma dwie ciuchcie i dwa wagoniki, ktore same jeżdżą - jest naprawdę super!

reklama
Gosiu zesstawu mozna łączyc, tylko tutaj chyba musi byc ta sama seria czy cos takiego, moze chodzi o kolor torów? ja jeszcze nie łapię sie w tym, ale wiem ze mozna łączyc. Ja planuję kupic jeszcze to drozsze domkowo. Oli jak na niego przystało zaintersowany a to duzo dla niego. Kolejki są dwie wiec jeżdza sobie w kołko, jedna jednym torem po moscie w gorę, druga drugim. Tez sie zastanawiam nad zestawami np. Tomek i zwodzony most, albo straszny las czy cos takiego bo tez sa bardzo fajne. Oli siedział i wczora i dzis i sie patrzył jak kolejki jeżdżą, mozna im wyznaczac trasę zwrotnicą. Ogolnie fajna sprawa!

To Gosiu poszalalas :-)

A ja mam pytanie odnosnie wkladu kołdry dla malucha? Kupowałyscie cos teraz? Polecicie cos?

Ja na wyprawkę kupiłam małemu kołdrę Glucka, droga jak cholera ale taka zbajerzona antybakteryjna, przeciwpotliwa blablabla...jednak nie uzywałam jej bo po 1 jakas duza mi sie na takiego szkraba wydawała, jakas gruba, jakas mało spręzysta wiec do teraz Oli spi pod kocykami. Mamy ich bardzo duzo, są mniejsze, większe, cieniutkie ale bardzo ciepłe i milusie, grubsze większe i mniejsze. Jakos wydaje mi sie ze kocyki sa przyjemniejsze, cieplejsze a w mieszkaniu jak jest chłodniej nie ma poczucia chłodu jak sie kocyk dotknie co jest przy kołdrze i poscieli.
Jka OLi spał ze mną spał pod moją kołdrą bo w koncu ciepła była ode mnie.
teraz Olinka przekładam do lozeczka i moze kupilabym jakąs kołdrę. Ta co mamy Glucka jakas sztywna trochę...cos mi w niej nie pasuje.

reklama
Do góry