reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja mam kurtkę szytą dla Zary i co z tego dałam 200 zł w tamtym roku,długa i wydaję sie ciepła.a mi wieczorami zimno.mimo że mam sweter,bluzkę i idrugi sweter z krótkim to mi ZIMNO!!!! ale ja ciagle niewyspana więć może też dlatego.

za to czapkę chce ale nie wiem jaką...może jutro coś na bazarku będzie...

reklama
Ze stacyjkowa zesawow nie olecę, bo moi mają same ciuchcie, za to ze 20 chyba. Teraz mam plan dziadków podpuścić ale trochę się obawiam, ze będzie malo zabawy, bo tam w zestawi jest jakiś element tego Stacyjkowa i doslownei kawałeczk torów. Trzeba by dużo kupić żeby coś z tego było. Myslałam żeby kupili np to STACYJKOWO TOR PRÓBNY Z WILSONEM - SUPER PREZENT (1892325220) - Aukcje internetowe Allegro i do tego same tory zeby jakiś sensowny kawałek dolo się zlożyć.
Tylko patrz na allegro, bo jak w smyku oglądałam, to cney 2 razy wyższe niż tu

A z TOmka to u nas największe wzięcie ma ta góra Thomas Tomek Niebezpieczna Góra MOUNTAIN 24 cz. (1897997445) - Aukcje internetowe Allegro zawsze się kłócą który ma tędy jeździć
poza tym mamy jeszcze taki
Thomas Tomek domkowo 3 lokomotywy KURIER 15 zł (1901468371) - Aukcje internetowe Allegro
TOMY Thomas KOPALNIA WĘGLA SODOR Tomek Trackmaster (1858581911) - Aukcje internetowe Allegro
Tomy Tomek I Przyjaciele Zestaw Torów Trackmaster 5706 - zdjęcia, foto, galeria produktu
i taki, Ostrzeżenie o przekierowaniu

Witam Mamy
Jestem Mamą czerwcówką 2010 :-) i mam pytanie do Was czy chce którą sprzedać kombinezon zimowy po swoim maluchu? chętnie bym odkupiła + dodatki do kombinezonu :-) rozmiar 86 lub 92 dla chłopca. Mile widziany Wójcika.
Pozdrawiam

Kupiłam sobie płaszcz z odpinanym futerkowym kołnierzem za jedyne 163 zł:tak: taniocha jak na taaaki płaszcz:tak: jest bardzo ciepły i śliczny. Kurtki te pikowane oglądałam, przymierzałam, ale te sensowne, ciepłe i bardzo ładne kosztowały 600zł:szok:

reklama
Do góry