reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Mój jak widzi Tomka w sklepie to też za nim piszczy ale bajke woli Stacyjkowo. W sklepie niestety nigdzie nie widziałam Stacyjkowa wiec nie wiem jakby reagował na te ciuchcie.

Dziunka - usunięte i do adminów zgłoszone...;-)
A ja mam pytanie czy któraś z Was kupowała sobie zimową kurtkę w tym roku? Szukam i szukam ... i nic :zawstydzona/y: wszystkie jakieś podszyte wiatrem.. :baffled:

No ja właśnie idę jutro kupić. Podobają mi się te puchowe - takie nadmuchane co są teraz modne, no i baaardzo ciepłe (zaciągnęłam kilka opinii), ale wpadłam wczoraj na cieplutkie płaszczyki z wielkimi kołnierzami, takie flauszowe chyba o różnych kolorach np. pomarańcz, fiolet itp. i chyba na taki się zdecyduję.

To życzę udanych zakupów ;-), a gdzie takie cuda można dostać.. bo może ja nie w tych sklepach patrzę co powinnam :-D
Wszystko jest dla mnie pikowane i na tych pikowaniach nie ma watoliny zupełnie, a jak straszą dużymi mrozami to przecież nie będę się wygłupiać i wyciągać kożuch do ziemi.. niestety muszę mieć coś wygodnego, by móc szybko się przemieszczać z kobitkami ;-)

Ana ja kupilam sobie w reserved! Fakt faktem dlatego ze akurat wpadłam i nie było w m1 ani zary, ani promodu a i mialam mało czasu wiec kupilam tam. Długa, pikowana z paskiem. Jest superowa!!!!!!! Jestem z niej bardzo zadowolona. W reserved jest ich duzy wybór, mi sie nie wszystkie podobały, ale tych pikowanych mają rozne wzory i kolory. Moja jest do pol lydki. I kosztowala niewiele ok 180 zł. Taka sama z kapturem ok 280 zł, ale one juz mi sie nie bardzo podobały.

reklama
Dzięki dziewczyny muszę zajrzeć do tych sklepów, kurtki do mniej więcej -5 mam, ale jak przywali więcej obawiam się, że znów będę marzła, a kurtkę , którą miałam w poprzednim roku odesłałam mamie , jakieś -10kg mniej mam ;-) od zeszłej zimy.

Do góry