reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Mama super ciuchy i buty:tak:

Ania Twoje zakupy też świetne:tak:

Ja już przestałam się przejmować moja figurą, stwierdziłam że mam ładne nogi, kupiłam sobie kilka par grubych rajstop gatty i noszę sukienko-tuniki dzianinowe do połowy uda, czy nawet trochę krótsze hehe. A co!;-)

reklama
Martolinka świetny ten zestaw... Nie dziwię się, że Antoś zadowolony :)))

Mama wiedze, że zakupy udane. Mi by się takie botki przydały bo moje już ledwo zipią...

AniaSm buciki superowe, bedziesz jak ta lala ;))) Czapucha też fajniusia. Ja myśle o jakiejś pilotce z futerkiem w środku.

Dziunka ja właśnie chcę sobie zamówić na allegro leginsy ocieplane i tez jakieś ciepłe tuniczki. Nóg nie mam za szczupłych ale co tam... :)))

Znalazłam fajny nocnik, może kupie na wiosne: http://akita4you.home.pl/Disney_Cars_2w1_Nocnik_Krzeselko_Dzwiek_Silnika-903.html

Ostatnia edycja:
Pola supeeeerrr! Jestem wielką fanką nexta, szkoda tylko ze portfel cienki:-D

Aza wypas ten nocnik:tak:

Banana a tak w skrócie to tyłek murzyński:-D i nogi grube... a brzuch mam jak w 6 miesiącu:baffled:ostatnio nawet ubrałam koszulkę modelującą to brzuch się zrobił fajnie okraglutki:-D:-D:-D jedynie operacja mnie uratuje;-)
Tyłek mam za to taki że mogłabyś sobie półkę na nim zrobić;-)

Gosiulek właśnie nie wiem czy ryzykować czy też zainwestować w jego ulubione Carsy :))) Myśle i myśle... Na pewno jednym znajomym powiem aby kupili takie coś: QUERCETTI UKŁADANKA 300el Mozaika FANTACOLOR 0900 (1865070208) - Aukcje internetowe Allegro U babci ma takie jeszcze z czasów PRL i super się nimi bawi... Na pewno kupimy wspólnie z chcrzestną ten komplet Duplo: LEGO DUPLO 5507 PUDEŁKO KLOCKÓW DELUXE (1873436762) - Aukcje internetowe Allegro Myślałam nad innymi zestawami ale mój mąż twierdzi, że ta,m jest mało do budowy a lepiej żeby teraz rozwijał swoje zdolności manualne. Może jednym znajomym powiem aby kupili Duplo z Carsami to bedzie 2 w jednym :))))

A Dziunki nie słuchajcie bo fajna z niej laska.... widziałam na własne oczy :))))

wiecie co Antek sam sobie wybrał ten zestawik , chętnie go założył i mam nadzieję , że nie będzie problemu z noszeniem rękawic. Przymierzał je , zakładał. Zeszłą zimą miałam wszelkie możliwe rękawice swiata i wszystkie ściągał w mgnieniu oka. Byłoby ok gdyby nie miał rąk sinych z zimna... co ja się z nim namęczyłam

reklama
ja bym się bała że wtej układance są małe elementy i weźmie do buzi...
My mamy ileś tam punktów w aptece i właśnie mamy wybrać sobie prezent.Wezmę więc lego duplu....i będę mieć za darmo.Fajnie co?:-)

Do góry