reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kochana to nie wygrana tylko raz w roku robia akcje w tesco i za zakup niektórych produktów dl adzieci zbierasz punkty i potem wybierasz sonbie nagrodę. W tamtym roku uzbierałam na droższą nagrodę a w tym tylko na młoteczek ale pewnie zabawy bedzie, że hoho...

Ja też na urodziny i swięta powiem aby wszyscy kupowali duplo albo zrobili zrzute na jakiś porządny zestaw.

reklama
Wiecie co ja mam do firmy LEGO zaufanie, bo mam zestawy Lego od prawie 30 lat u moich rodziców i nic im nie jest - są na nich ślady zębów moich i mojej siostry, ale nic im to nie zaszkodziło.
Natomiast nie wiem jeszcze czy będę inwestowac w Duplo dla Ali, zalezy czy będzie się bawić.. Na razie planuję jej kupić ten jeden zestaw policyjny ze względu na pojazdy.

Ewelia niestety przez opakowanie nic nie obejrzysz, bo jest cąłe kartonowe. Widziałam u mnie w sklepie ale cięzko stwierdzić jakie one będą w użyciu

a powiedzcie mi w skoroszach jest ccc? a daichman?
zastanawiam się gdzie bym miała najbliżej. W Jankach chyba nie ma, a do Złotych tarasów to mi sie nie chce jechać.

aaa to mi przypomniało... ostatnio jak byłam z Kubą u alergologa, maił niespodziewanie robione testy, nie miaąłm nic w zanadrzu więc obiecąłam, ze wejdziemy do smyka w złotych właśnie. Ja nigdy nie zabieram dzieciaków do CH, sama z resztą też staram się unikać. Więc ten mój mały wieśniaczyna jak wszedł to złotych to pyska rozdziawił prawie po pas i tylko coo chwila "mamo a co to?" "jak tu pieknie" "ale to wspaniałe" :-D:-D:-D normalnie wstyd na maksa, wieś do miast przyjechała hehehe nawet go zabawki nie interesowały, do domu chciał zabrać gitarę sprzed wejścia :-) a w ogóle to do domu wcale nie chciał iśc tylko koniecznie do tej kawiarni pod schodami na zewnątrz. Trzeba go chyba nieco obyc ze światem, rozrywki masowej pokazać, a nie tylko "kulturalne" hihi.
Ja go po teatrach ciagam, a on w galerii nie był!! ;)

Kilolku ja byłam w CCC w Piastowie tam jest pełn sklepów,Tesco Daichamn...

Jak Ty brzydko na Kubę mówisz :wściekła/y:;-)jaki wieśniak??? inteligentne dziecko właśnie,zainteresował się gitarą a nie pierwszą lepsza zabawką...artysta Ci rosnie :-)

ja też nie lubię CH jak mam z Igim isc.Ale jak ostatnio we 3 byliśmy weszlismy do Pepco..tyle o tym sklepie pisałyście.Mi się bardzo podoba.Fajne i niedrogie zabawki.Igi wybrał sobie bąka i się ciągle bawi.Kredki fajne mają grube świecówki.Jeszcze nie zdażył połamać :-D

Dzięki, to chyba do piastowa się wybiorę. Właśnie pepco tam widzialam (przejazdem, bo nie wchodziłam) muszę też w końcu wypróbować.
A myślisz, ze jeszcze odstanę jakies fajne buty na chłopaków? bo u nas to już same resztki

ja była tydzien temu i sporo butów bylo...ale wiesz zima się zbliża ...także się pospiesz:-) moich nie moge nigdzie znalezc w katalogu z CCC..mam nadzieję że nie przemakalne są tylko...

edit.znalazłam są na 9 stronie katalogu w lewym górnym rogu.z 2 rzepami

http://www.ccc.eu/#/pl/oferta/jesien-zima-2011

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no, tylko Michał jeszcze przynajmniej tydzień z domu wyjśc nie może

edit: jak ostatnio bylismy na dworze to w bluzach samych chodzili, a ja z krótkim rękawem :(

reklama
Dobrze że my sprawę butów mamy z głowy w tym roku. Zuzia wchodzi w te z zeszłego roku a Julek ma po kuzynie Bartka prawie nówki, więc nie będę cudować. Chciałam dla Zuzi jakieś na zmianę kupić i nawet do Lidla poleciałam jak były kozaczki ale oczywiście już przebrane, zresztą te większe nie były takie fajne jak te małe. Tylko się zastanawiam, bo w jednym jej bucie suwak sie zacina, ja już wiem i nie odpinam do końca, ale ciekawe jak sobie w przedszkolu poradzą panie.:baffled:

Dziewczynki mam prośbę, doradźcie mi w sprawie nawilżacza powietrza bo ja sie na tym kompletnie nie znam. Upatrzyłam sobie taki i nie wiem czy wogóle będzie spełniał swoje zadanie. Niestety na droższy nie mogę sobie pozwolić, więc albo ten albo ręczniki na grzejnikach (które zresztą nie spełniają u mnie zadania bo na noc je zakręcam)
DUŻY NAWILŻACZ POWIETRZA 4L 38W 50M2 ŻABA NOWOŚĆ (1884090382) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry