reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
No właśnie też się nad tym zastanawiam, dzięki że napisałaś o tym, żeby możnaby go dokładnie umyć, nie wpadłabym na to:zawstydzona/y:, a właśnie widziałam ostatnio w sklepie taki którego bym za nic w świecie nie domyła, był strasznie wąski.

Cleo młodemu kupiłam 2 pary butów z serii action boy i kurcze zawsze coś było nie tak. Etnie nic sie nie działo. Moze Antek po prostu bardziej je "zajechał" choć wady wychodziły już kilka dni po zakupie.
Bardzo fajny wzór wzięłąś!!!
Dziunka właśnie muszę też do pepco zajść zobaczyc jakie tam czapy maja

martolinka bardzo fajny zestaw:tak: i rzeczywiście za grosze;-)

Teraz też buszuję po allegro, musze dać znać rodzicom co mają zamówic zanim przylecę do Polski:-D

Doradźcie!! Co mogę kupić chrześniakowi na roczek??
Sama nie wiem:no:
Myslalam o jakimś rowerku, podobają mi się też te torty z pampersów z dodatkami:tak: może jakiś duży samochód do zabawy?
Macie jakieś pomysły?

reklama
Nie, nie chodzi jeszcze.
Ten pchaczek tez przeszedł mi przez myśl (Kuba bardzo Go lubił:tak:), a o stoliku nie pomyślałam:no: a Mlody też Go przecież uwielbial, w sumie do dzisiaj włącza w nim muzyczkę i się cieszy hehe:-)

Do góry