reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ula wlasnie dzis widziałam te Twoje buciki w reserved i było tansze w tym roku bo po 120 zł. Wygladały solidnie i ciekawi mnie czy w sniegu Ci nie przemakały?

w butach jak na razie chodzi się super jest cieplusio co najważniejsze.

wczoraj na bazarku kupiłam małemu czapkę szalik i 2 pary rękawiczek oraz w ccc buty :-) z serii Action Boy na rzepy fajne ciepluteńkie i noga elegancko wchodzi:-)
dziś teściowa przywiozła kurtkę tą co w tamtym roku małemu z kombinezonem zamawiałam i powinna być dobra,bo przymierzyć nie chciał tak szalał.także na zimę jesteśmy ubrani.

ale rękawiczki chyba grubsze kupię bo jeszcze nie było...na razie ma te cienkie na palce.

znalazłam komplet taki sam jak kupiłam wczoraj,akurat tylko ten był dobry i niebieski ale slicznie wygląda ta mała buziula moja nr 4

http://allegro.pl/czapka-czapki-dla-dziecka-komplet-z-szalikiem-amal-i1860415971.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie śmiejcie się proszę ze mnie, ale ja właśnie wchodzę w te czapy rastera, dokładnie taką jak etna wkleiła:szok::szok:, moje nie mają za dużej głowy 45-47 cm , ja posiadam czerep rozmiaru 52-53:zawstydzona/y:

anawawka ja tez sobie jutro zmierze glowe bo kupic pawlowi dziecięca czapke w jego rozmiarze to wyczyn :-(, a takie piękne czapki są, a on ma 2 latka a glowe jak dorosly (lekarze mowia ze to po tacie, chociaz ja nie widze u męża zeby mial jakąs wielką glowe, nawet robilismy mu 2 raxzy usg glowy i wychodziło wszystko ok)

Etna i Cleo fajne czapuchy. Mój podobnie jak Pawełek Etny wielka łepetyna ale to po moich genach bo ja może i nie miałam wielkiej głowy za to mój brat ogromną. Oczywiście z czasem mu się wyrównało :)))

Ja zaś jestem szczęśliwa bo zakupiłam na allegro za 80zł używany stolik Mammut i 2 krzesełka w kolorze jakiego już w Ikei nie ma :))) Jedyny minus, że to w Poznaniu ale od czego się ma kuzynke hehe...

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Asia nosi czapki na 52.

Ja zrobiłam porządek w czapkach i szalikach i okazuje się że dla Asi nic nie muszę już kupować, dla Julki tylko cienkie rękawiczki, bo takie na śnieg obie mają. Jedyne co musimy to czapka dla A;-)

Do góry