reklama
fajne wozeczki, ja kupilam kiedys malej na rynku z lalka Anabell co placze itp za£10 a w zeszlym tyg jeszcze lozeczko wyrwalam na car boocie za £2 Zobacz załącznik 394772
Katrenki a jak szukac takich car bootow np w londynie??
katrenki
Fanka BB :)
tu masz np London's best car-boot sales - shopping and style - Time Out LondonKatrenki a jak szukac takich car bootow np w londynie??
agrafka80
Fanka BB :)
Dziunka ja myślałam o takiej kołysce lub łóżeczku, ale nie widziałam ich na zywo:
KLUPŚ Kołyska dla lalek | Domki i meble dla lalek | Lalki i akcesoria | Zabawki | More4kids
KLUPŚ Łóżeczko dla lalek | Domki i meble dla lalek | Lalki i akcesoria | Zabawki | More4kids
KLUPŚ Kołyska dla lalek | Domki i meble dla lalek | Lalki i akcesoria | Zabawki | More4kids
KLUPŚ Łóżeczko dla lalek | Domki i meble dla lalek | Lalki i akcesoria | Zabawki | More4kids
E
etna36
Gość
Dziewczyny kupowalyscie moze przez internet albumy do zdjec???
Dzisiaj doszla przesylka ze zdjeciami pawla ponad 2000 i musze kupic kilka albumow (bo kilka juz mam). Moze macie jakies sprawdzone?
Dzisiaj doszla przesylka ze zdjeciami pawla ponad 2000 i musze kupic kilka albumow (bo kilka juz mam). Moze macie jakies sprawdzone?
Ja jestem wierna tego typu albumom PIĘKNY ALBUM DZIECIĘCY NA 200 ZDJĘĆ 10x15 Z OPISEM (1830426452) - Aukcje internetowe Allegro
2000 ale będziesz miała wkładania :-) Ja jeszcze nie wywołałam prawie żadnych![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Muuuszę się pochwalić ze wygrałam kurtkę dla Julki :-) jak na Nexta to tanio i pewnie posłuży jeszcze Asi :-)
NEXT KURTKA KRATKA 5-6 110 116 ŚLICZNA JEDYNA (1839112118) - Aukcje internetowe Allegro
2000 ale będziesz miała wkładania :-) Ja jeszcze nie wywołałam prawie żadnych
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Muuuszę się pochwalić ze wygrałam kurtkę dla Julki :-) jak na Nexta to tanio i pewnie posłuży jeszcze Asi :-)
NEXT KURTKA KRATKA 5-6 110 116 ŚLICZNA JEDYNA (1839112118) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Etna a gdzie wywoływałaś zdjęcia i za ile?