reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ania kaloszki świetne!

Aza szok, 25 zł:szok: ale Ci się trafiło! No i buty świetne - czarne getry lub rajstopy+ sweterek za tyłek i wyglądasz bossssko!

A ja wpadłam w szafy u dziadków i mam dla Asi dwie pary zimowych butów akurat 23 rozmiar, dwie grube kurtki zimowe 92 i spodnie od kombinezonu 92, dwa sweterki, jedne gruby, drugi cieńszy, również 92, i chyba z 10 par małych majtasków i mam dziecko ubrane na zimę:-):-):-) cieszę się jak głupia, bo ciuchy niezniszczone:-)

Dziewczyny mało się bawią zebrą, z początku to był hit, a teraz już mniej, więc tak sobie pomyślałam...Bratanica A 16.listopada kończy rok i może zapakowałabym ją i dała na prezent? Czy to głupio tak używana? Nie jest absolutnie zniszczona, po drugie sama i tak bym ją sprzedała za ponad 100zł. Co o tym myślicie?

Ostatnia edycja:
Ania kaloszki świetne!

Aza szok, 25 zł:szok: ale Ci się trafiło! No i buty świetne - czarne getry lub rajstopy+ sweterek za tyłek i wyglądasz bossssko!

Dziewczyny mało się bawią zebrą, z początku to był hit, a teraz już mniej, więc tak sobie pomyślałam...Bratanica A 16.listopada kończy rok i może zapakowałabym ją i dała na prezent? Czy to głupio tak używana? Nie jest absolutnie zniszczona, po drugie sama i tak bym ją sprzedała za ponad 100zł. Co o tym myślicie?

zależy jak do tego podchodzisz TY i rodzina Bratanicy.

w tamtym roku na 1 roczek Igorka moja siorka się mnie zapytała czy chcę używane zabawki dla Igiego,bo jej głupio przywozic a to od szwagra brata.mowię jej dawać wszystko i nie kupuj nowych.nawiozła tego pełno ,miski ,samochody itp itd...mały zachwycony był i tyle.a prezent zresztą i tak dostał wtedy słynne adidasy adidasa :p:p

Dziunka wiesz że dzieci w tym wieku nie rozróżniają czy stare czy nowe czy takie czy owakie.Umyj ,zapakuj,dokup pierdółkę najwyzej i już :-) no chyba że tamta rodzina nie teges jakaś...to wiesz sama już zdecydujesz...

Ja mysle podobnie. Dziecku to akurat róznicy nie robi........
A rodzicom. Tu różnie. Młody sam ma uzywane niektóre zabawki ale mi to nie przeszkasza. Jesli działają, są zadbane to nie ma sprawy. szkoda kasy na nowe, nieraz 2x droższe. Jeśli Oni są "luźni" to mozna zaproponować a jeśli taki z nich "państwo" to juz róznie moze byc. Sama musisz ocenic bo to od nich zalezy i czy wypada im proponować. Ja nie widze nic w tym ujmującego ani złego.

Bo wiecie o co chodzi. Zebry nowej za 300zł im nie kupię, a sprzedać tą, dajmy na to chociażby za 100zł i za tą kwotę kupić im pierdołę, ale nową to chyba bez sensu:sorry2:
Oni podostawali od nas TYLE że to się w głowie nie mieści, 100 tysięcy hehe ciuchów, butów po Joasi, cztery wielkie worki zabawek, w tym także po Miłku, maty edukacyjne, stojak na grzechotki, wannę + stojak, nawet mt Aśki i zawsze bardzo się cieszyli, szczególnie z zabawek więc myślę że się nie obrażą. Mówicie że zapytać?

reklama
Do góry