reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Cleo ale ja nie dlatego mówie, ze droga żębyś jie kupowala tylko, zę sobie nieźle liczą. Jak byłam w prace to wszystko było tanie jak barszcz tylko kreciki kosztowały majatek :D

reklama
Cleo, ja też nie mówię, że drogo i bym nie kupowała, bo czasem jest tak, że dasz taniej za pościel, a ona jest już po drugim praniu do wyrzucenia:-(..pewnie gatunkowo będzie super!!;-)

Krecik wymiata!!!:tak:
obkupiłam dziś młodego w rajstopy. Kupiłam te z Woli na rozmiar 92-98 a sa meeega długie. Najlepszy jest rozrzut wiekowy 2-6 lat;-)

Krecik wymiata!!!:tak:
obkupiłam dziś młodego w rajstopy. Kupiłam te z Woli na rozmiar 92-98 a sa meeega długie. Najlepszy jest rozrzut wiekowy 2-6 lat;-)

Marta a gdzie kupowalas te rajstopki dla Antka?i jakie ceny?ja oprocz all nigdzie nie widzialam:(

Cleo super posciel ale cena szok..my mamy taka z pszczolka Maja i jest super tylko ze kupilismy ja na przecenie za chyba 40zl zanim Majka sie urodzila...ale teraz ja juz uzywa:)

Ula jak rowerek biegowy sie sprawuje?

ja tez mam z wola rajtuzy i sa spore chociaz te same rozmiarówki a bywaja r óznej długosci.
Gie-oska u nas [nie wiem jak w innych] Auchan'ach jest jeszcze pełen kosz tych rajtków. Wszystko z WOLA. W promocji były za 7,99 a teraz nie wiem czy nie po 9,99 ale nawet jakby to i tak sie opłaca

ja tez mam z wola rajtuzy i sa spore chociaz te same rozmiarówki a bywaja r óznej długosci.
Gie-oska u nas [nie wiem jak w innych] Auchan'ach jest jeszcze pełen kosz tych rajtków. Wszystko z WOLA. W promocji były za 7,99 a teraz nie wiem czy nie po 9,99 ale nawet jakby to i tak sie opłaca

Mama a one maja jakies rysunki czy sa czyste??ja w swoim auchan nie widzialam kosza z rajstopami tylko wisialy ale drogie chyba 14zl za szt..

Mama ma do sprzedania taką pościel:

DSC00211.jpg

Baldachim + stelaż, poszewka na kołdrę + wypełnienie, poszewka na poduszkę + wypełnienie, ochraniacz na szczebelki dookoła łóżeczka, 2 prześcieradła frotte na gumce. Pościel jak nówka, krótko używana, bo Miłek szybko przeniósł się do łóżka rodziców;-) Wszystko 70 zł.
Nowa kosztowała 140 zł.

jeśli chodzi o rajstopki to ja jestem fanką tych z H&M. Ale chyba kosztują coś około 20 zł :/
Są cieple i mięciutkie, chociaż przy intensywnych używaniu się przecierają. I mają jednolite kolorki, ja tych wzorków obrazkowych jakoś nie lubię. W zeszłym roku zrobiłam też zapas na allegro takich PRIMARK, ale jeszcze ich nie wypróbowałyśmy.

reklama
Do góry