reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Kupiliśmy w koncu buciki takie tam półbuty :))) i znowu kapcie :zawstydzona/y:

Martolinka weszłam jeszcze do "Bartka" i moje oczy co widze? nasze kalosze - identyczne też ocieplane i ten same kolorki tylko cena 52zł

powaznie? to się nam udało:tak:na szczescie półbuty mam juz z miesiac , do tego kaloszki..Zostaje mi kupic kapcie i zimowe , ale to juz pewnie Bartki.

Ja kupiłam w CCC półbuty za 49,99zł, z lekkim futerkiem w środku i są super. Ale co z tego jak moje dziecko jeździ ubrane w ciepłą kurtkę i, uwaga, z gołymi stopami. Ściąga buty, skarpety i za chiny nie da sobie założyć. Zimno, wieje jak cholera, ja w kamizelce puchowej się trzęsę a młoda zadowolona:eek: nogi miała dziś w przedszkolu jak lodówki.

wiem że cena wysoka ale jak Was podczytuje to uwierzcie że moje dziecko nie ma tylu zabawek i nowych rzeczy co większość z Waszych.dlatego chcę mu to kupić bo wiem że ucieszy to mnie a co najważniejsze Igiego :-) on tak kocha tego Krecika że no musze no :-)

niedługo wychodzę a tak mi się nie chce dziś ...ale na Krecika trzeba popracować :-)

reklama
Cleo super ta posciel :) Masz rację zabawki sie znudzą a jak kocha maluch Krecika niech ma :)

Długo pracujesz godzinowo? bo wczoraj pisalas ze ok 23 wrocilas? Musisz daleko dojeżdżac? Moja firma jest na Ursusie :) tzn...była moja od 18 wrzesnia ;/

Do góry