reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kilolku my mielismy juz rózne cuda na kiju jezeli chodzi o odkurzacze. Super nowoczesny odkurzacz electrolux , który był krótko mówiąc do du... i wiele innych. W końcu wkurzyliśmy sie i kupilismy najzwyklejszy zelmer elf i słuzy nam juz 3 lata i nic sie nie dzieje. Taki sam miałam w domu i był długowieczny. Chyba, ze marzy Ci sie jakis super inteligentny co np.sam odkurza

Ostatnia edycja:
reklama
hehe może lepiej niech nie będzie za mądry, bo sie okarze mądrzejszy ode mnie i co będzie? ;) :D

a żelazko???

no pathanka właśnie wszystko na raz poszlo.
jeszcze dekoder sie popsuł i światlo w lodówce :( jak na złość, wszystko na raz

a nogawki chłopaków to Michał 32, a Kuba 42 (od kroku, nie od pasa) ale to tak na styk
Za kurtką dla Kuby się rozglądam ale sama zastanawiam się czy kupować, bo ma kilka cienkich kurtek i jedna gruba, nie ma takiej pośredniej ale za to ma kilka polarów i nie wiem, bo za duzo ma tych ciuchów

kilolku ja moze nie jestem specjalistą (u mnie odkurzacz chodzi bez zarzutów 2-3 razy dziennie od jakis 3 lat i nic mu nie jest) a mam elektroluxa bardzo mały z długą rurą ze latam z nim po całym mieszkaniu, kazda firma ma rozne modele. Tescie mają philipsa i nic mu nie jest, moi rodzice zelmera tez nic mu nie jest :) ja myslę ze sprzety jakie teraz są na rynku sa dobrej jakosci chyba ze sie trafi na zły model :) Ja ogolnie firmę zelmer sobie cenię bo mają dobre rzeczy w dobrej cenie :)

zelazko mam tefala jakies nowoczesne i działa super wiec wybierz sobie co Ci sie podoba i nie mysl ze sie popsuje :) Niech Ci sprzedawca podpowie bo oni wiedzą co i jak i na co są najczęsciej reklamacje :)

a czemu tefal jest najgorszy Twoim zdaniem? Bo mi słuzy, tzn prasuje, paruje itd :)

Ostatnia edycja:
Ula żelazko nie musi mi się podobać, bo go nosić ze sobą nosić :D tylko żeby dobrze prasowało, a nie chcę za 2 kolejne lata znów żelazka kupować

ojej myslę ze słowo podobac zostało źle odebrane przez Ciebie ;p nie chodziło mi zeby sie podobało wizualnie (chociaz dla mnie to tez ważna kwestia) tylko zeby podobały Ci się funkcje w zelazku, były dla Ciebie odpowiednie (to te co opisywałas) och...

Mój teść ma jakąś amerykańskę wodną machinę (odkurzacz) juz od 15 lat. Jest ciężki , ogromny , ale odkurza , pierze dywany jak żaden inny.

:D hehe
ja wiem, ze to wygląda jakbym ja marudzila ale popatrz moimi oczami wszystkie 3 żelazka jakie miałam były dobrane wg tych funkcji, które mi sie wlaśnie "podobaja" i wszytskie padły zaraz po końcu gwarancji. W ciagu 6 lat małżenstwa "zużyłam" 3 żalazka. Teść z mężem twierdzą, że za duzo prasuję :/ i że powinnam sobie kupic przemyslowe :D. Ja po prostu bardzo bym chcala żeby mi ktoś zagarantował, ze kolejne przetrwa chociaz 3 lata. Ale jak widzę chyba nie mam do nich reki po prostu, bo wszystkie chwalicie tefala a dla mnie nietrafiony zakup zupelnie

reklama
Do góry