reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Aga444 miałam zdać relacje z parkingu. Wszystko oki tylko szkoda, że droga nie jest plastikowa. Choć z drugiej strony dzięki temu Konrad może sobie po niej bezkarnie chodzić oraz nie stwarza problemów z zabraniem jej gdzieś w gości bo zajmuje mało miejsca. Konradowi się bardzo podoba i spędza przy nim dużo czasu. Wrzucam fotki jak się Konrad bawi parkingiem to wszystko będzie widać

Załączniki

• DSC_0443.jpg
    DSC_0443.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_0455.jpg
    DSC_0455.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0473.jpg
    DSC_0473.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Aza super ta zabawka, u mnie tez mamy ale nie taki wypasiony bo dostalismyw spadku, Oli sie tym bawił a teraz jest na etapie ze nic go nie bawi.

Ale słyszalam ze Twoj Synek lubi się sam bawic i potrafi długo zając sie sobą. ZAZDROSZCZĘ ;P

CUDNIE! Widocznie taki ma charakter i myslę ze to się mu nie zmieni. Ty kochana mozesz w tym czasie duzo rzeczy w domu porobic. Mój szatan roznosi dosłownie mieszkanie osttanimi czasy a ja ganiam cały czas i albo odkurzam albo scieram siki albo zbieram zabawki, klocki, szklane kulki, kredki itd.

Hehe... czyli mały łobuziak... Mój za to jak gdzieś znajdzie papierek czy paproszka zaraz leci z nim do kosza. Wszystko odkłada na swoje miejsce ale tylko wtedy jak tego sam chce. Jedynymi rzeczami, które się u mnie walają są autka a tak to oki ;)))

Antek mimo wcześniejszej samodzielności i umiejetności zorganizowania sobie czasu teraz wszedzie ciaga sobie jakiegos towarzysza do zabawy za reke czyt. mama , tata , babcia

Asia raczej bawi się sama: lalki, wózek itp, dzis np od rana karmiła lalkę swoimi syropami, przychodzi do nas po pomoc jak nie może sobie z czymś poradzić np. z zawiązaniem dziecku czapki;-)
Jedyne o co nas ostatnimi czasy molestuje to książki z serii "Obrazki dla maluchów". Ulubiona to o czynnościach, niby proste obrazki a tyle można o nich opowiedzieć:tak: na końcu są pytania i kilka obrazków i bezbłędnie na wszystkie odpowiada:tak: te książki są genialne.

U Tomka tez nadal etap spokojnej zabawy i mam wieeeeeelka nadzieje, ze to sie nie zmieni, no chyba ze bedzie mial kompana na codzien, znaczy rodzenstwo :-)
Wczoraj dziadek kupil mu taki garaz GARAŻ "KID CAR" 3BOX WADER (E50950) (1775799662) - Aukcje internetowe Allegro
Mlody siedzi z nim na wersalce i bawi sie godzinami, parkuje tam samochody, wprowadza zwierzaczki(takie male gumowe) do srodka, przenosi.... ja tylko siedze i obserwuje :-)
Tak mu sie to spodobalo, ze chyba na urodziny dokupimy mu cos z tego zestawu Kid Car i bedize mozna rozbudowac o drogi, mosty itp :-)

reklama
Do góry