reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ania - to był mój pierwszy zakup (ten komplecik z krówką)..specjalnie wyszukałam w beżu, też staram się nie kupować w różu:-), Marysi jak coś, to kupuję np. we fiolecie..ja tam większych zakupów dla Marty nie przewiduję, pewnie dostanie masę ciuchów od rodzinki i znajomych..a ja mam po Marysi większość dobrze zachowanych:-)

reklama
Super zakupy maluszkowe :DDD

U mnie teraz najwczesniej z wiekszych zakupów dla Marcela to wielki koń na biegunach, krzesło ze stolikiem i tymi akcesoriami z ikei [na te rzeczy kaske juz mam]. Ale uświadomiłam sobie wymiane łóżka skoro chce młodego przeprowadzic do pokoju bo łózeczka to on nie toleruje. Takie które wybrałam to z materacem dobre 600 zl lub jesli bez szuflad na pościel to ze 100 zł mniej tak plus minus. Mam nadzieje ze chrzestny sie wykaże :D zwłaszcza ze na roczek nic małemu nie kupił bo miał kiepska sytuacje ale znów jak sypnie to z grubej rury [jak na chrzest] - taki to juz mój brat. Teraz musi mu mama podpowiedziec pomysł na prezent z rewanżem :D no a jak nie to pozbieram kaske do kupy i tez kupimy - chcac czy nie chcac łóżko musi byc :D

Ostatnia edycja:
no ja też niewiele kupiłam bo sporo dostałam od szwagierki , a i trochę po Kubie mam takich w neutralnych kolorach ,chociaż czasami ciężko się powstrzymać :)
mama chyba aza kiedyś pokazywała fajowe łóżko z Ikea które się nazywa kura ;) ,może ci się spodoba

Oj, to fakt..takie śliczne rzeczy, że szok..;-)
Tylko, gdzie to wszystko chować..już i tak Marysia ma całą komodę dla siebie i jeszcze dodatkowo w mojej szafie ma 4 (!!!) półki z ciuchami..masakra..a gdzie rzeczy dla drugiej??ech..

u mnie Kuba ma 2 szay jedną z pólkam, drugą na wiszące + 2 szylady a Michał ma szafę taką łączoną - u góry pólki, na dole wieszaki + komodę z 4 szuladmai i wszystko wyładowane po brzegi :/

Kupiłam wczoraj Ali buty na jesień w Smyku. Wyszło nawet nie drogo, bo miałam bon rabatowy 15% i kosztowały z nim 64 zł. A do tego zapłaciłam kartą podarunkową więc już w ogóle za darmo :D
butki jesienne.jpg

reklama
Do góry