E
etna36
Gość
dziewczyny poszukuje tej miseczki do roznych przekasek dzieci z ktorej sie nie wysypuje, ale nie wiem gdzie tego szukac?????/ moze pamietacie jak sie te miseczki/pojemniki nazywaly. Kiedys byly tu linkki do tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
THOMAS Tomek ZESTAW DUZYCH 3 LOKOMOTYW Z NAPEDEM (1674427741) - Aukcje internetowe Allegro (ten kupiłam Kubie na 1 urodizny i jest wlasnie dla takich maluchów ale łączy sie z tymi zestawami dla starszych (przejściówki-łączniki są w tych zestawach z szarymi torami)Kilolek jaką masz kolejkę? Chciałam małemu kupić ale doszłam do wniosku że za wcześnie.Kupiłam więc samego Tomka.:-)
fajna jest, jak dobrze się puści to 1,5 okrążenia przejedzie. Nie wiem, któą polecam, wszystkie sa fajne. W prawie kazdym zestawie jest tomek z napędem. U mnie chyba nie ma, ze któyś chłopaki lubią bardziej. Na początku trochę o górę się bili. W tym zestwie Sodor adventure jest najwiecje dodatków: most, zajezdnia itd ale jest tez wiele innych zestawów w przeróznych cenach ale musisz uważąć by kupić takie odpowiednie do kolejki jaką macie, bo jest tez wiele rodzajów. My mamy TOMY TrackmasterKilolek czy ta kolejka na napęd jest naprawdę fajna? Czy taka ciuchcia długo jedzie? Chyba na baterie są lepsze...
A Ty którą kolejkę polecasz?