reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziewczyny poszukuje tej miseczki do roznych przekasek dzieci z ktorej sie nie wysypuje, ale nie wiem gdzie tego szukac?????/ moze pamietacie jak sie te miseczki/pojemniki nazywaly. Kiedys byly tu linkki do tego

reklama
Kilolek jaką masz kolejkę? Chciałam małemu kupić ale doszłam do wniosku że za wcześnie.Kupiłam więc samego Tomka.:-)
THOMAS Tomek ZESTAW DUZYCH 3 LOKOMOTYW Z NAPEDEM (1674427741) - Aukcje internetowe Allegro (ten kupiłam Kubie na 1 urodizny i jest wlasnie dla takich maluchów ale łączy sie z tymi zestawami dla starszych (przejściówki-łączniki są w tych zestawach z szarymi torami)
KOLEJKA TOMEK I PRZYJACIELE ZESTAW SODOR ADVENTURE (836575260) - Publiczne Archiwum Allegro
Zestaw torów Tomy Trackmaster 35el. :: Maskotkowo.pl
Tomek i przyjaciele NIEBEZPIECZNA GÓRA - SUPER! (1596265018) - motoAllegro ?(to osobisty zestaw Michała i lubi go najbardziej)
Tomy TOMEK I PRZYJACIELE Kopalnia Sodor 5696 (1676778022) - Aukcje internetowe Allegro i jesczez kilka lokomotyw ale te niestety się ponszczyly już w sporej części, bo faktcznie najczęściej są używane i napędy siadają
sporo tego w sumie, ale zbieramy już 3 lata i jak jakaś większa impreza to zawsze dziadki mieli gotowy prezent, a radośc ogromna

Kilolek czy ta kolejka na napęd jest naprawdę fajna? Czy taka ciuchcia długo jedzie? Chyba na baterie są lepsze...
A Ty którą kolejkę polecasz?

Kilolek czy ta kolejka na napęd jest naprawdę fajna? Czy taka ciuchcia długo jedzie? Chyba na baterie są lepsze...
A Ty którą kolejkę polecasz?
fajna jest, jak dobrze się puści to 1,5 okrążenia przejedzie. Nie wiem, któą polecam, wszystkie sa fajne. W prawie kazdym zestawie jest tomek z napędem. U mnie chyba nie ma, ze któyś chłopaki lubią bardziej. Na początku trochę o górę się bili. W tym zestwie Sodor adventure jest najwiecje dodatków: most, zajezdnia itd ale jest tez wiele innych zestawów w przeróznych cenach ale musisz uważąć by kupić takie odpowiednie do kolejki jaką macie, bo jest tez wiele rodzajów. My mamy TOMY Trackmaster

Etna niestety nie wiem o jaką chodzi.Gdybyś znalazła to wklej linka.

Kobitki macie może przenośne dvd? Kurcze tak się zastanwaiam co zrobić.Wybieramy się do Krakowa a ponieważ mały ma chorobę lokomocyjną i nie weim ile będzie spał przez drogę,pomyślałam żeby zabrać dvd i w drodze puścić mu jego ulubione teledyski mini mini.Nie chcę na to wydawać dużo kasy bo będzie używane sporadycznie ale nie chcę też kupić sprzętu który mi się zaraz popsuje.
Może znacie temat?

Właśnie nie mamy. Chciałabym sprzedać ten wielki komputer i laptopa kupić. Na dzień dzisiejszy jednak nie mamy a znaojmy mówi że mało za niego weźmiemy więc troche szkoda bo jest w super stanie.
To by rozwiązało problem,wiem.

reklama
My mamy odtwarzacz, niestety zamontowany przed Hanką służył jej do zabawy, wyłączała/włączała , pilot z przedniego siedzenia niezbyt dobrze działał, próbowała w niego kopać i takie tam sprawy... nie wiem jak Twój Gosiulek synek jak jest spokojny to spoko.;-)

Do góry