reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ula te skarpety są na teraz. Nie wiem jak te ale tej niemieckiej firmy są na wiosnę z podeszwą z frotten na lato bez frotki a na zimę całe frotte. MOże i tu tak jest. W każdym razie ja kupiłam takie i są cienkie.Kacper nosi rozmiar buta 23 dłu.wkładki 15.Te są dobre. Rozmiar M

reklama
Ula Tomek i przyjaciele to u mnie szał, choć teraz troche już spokojniej niz zimą. Maja chyba 5 kompletów, jak to rożłoża to calusienki salon zajmuja. A obecnie zaczynają zbierac stacyjkowo, zwłaszcza Michał dostal hopla na tym punkcie.

agrafka super zakupki ;)
a co do tej torby, hmm moze i rzeczywiscie super dietka:-D

etna ja mam w polsce taki sam kojec jak Ania pokazala ten pierwszy ;)
w domu Mlody spi w normalnym lozeczku.

w PL mam teraz takie KOJEC LOZECZKO TURYSTYCZNE + MOSKITIERA + MATERAC (1692220593) - Aukcje internetowe Allegro + materac i jest spoko tylko ciężko się je rozkłada
a młody śpi w takim LOZECZKO KOJEC ARTI L6 DE LUX MODEL 2011 NAJTANIEJ (1692880645) - Aukcje internetowe Allegro + materac i też jestem bardzo zadowolona ,no i rozkłada się je dobrze :)

dzieki :)))
ten pierwszy mi sie podoba i ma atrakcyjna cene, ale on jest do 15kg a moj juz teraz ma 14kg i troche mam stracha
te drugie lozeczko piekne ale drogie :(((((

Dziewczyny w koncu po tygodniowym poszukiwaniu kupilam (kupilam uzywane-teraz tylo czekac na przesyłke) uffffffffff o to zdjecie:
i-coneco-lozeczko-turystyczne-venus.jpg

reklama
Etna a ile chcieli za uzywke?

100zł (50%wartosci) mam juz to z glowy, babka napisala ze kasa doszla i w pon rano wysyla na wtorek powinnam mieć :)))

No i jest do 25kg

dodam że babka pozbyla sie łóżeczka w 30 minut od wystawienia licytacji z mozliwoscia kup teraz 100zł :-p(ktora to opcka kup teraz ginie przy pierwszej licytacji). ostatnio sprzatneli mi dwie okazje z przed nosa przed samym koncem licytacj wiec wczoraj byla szybka decyzja:tak:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry