reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Zaczynam sie juz szykowac na wyjazd nad morze heheh tzn maz jeszcze ponad 2 tyg pracuje, a ja juz chyba chcialabym tam byc i stad sie tak "nakrecam"hehehe
no i kupilam parawan, wzor nr 4 :-)
PARAWAN PLAŻOWY 8m + gratis !!! 100% POLSKI (1688050988) - Aukcje internetowe Allegro

Lotka - my za 2,5 tygodnia jedziemy, też już się nie mogę doczekać :)
Parawan pożyczamy od znajomych, ale czeka mnie jeszcze dużo zakupów ubraniowych.

dziewczynki z Trójmiasta, pamiętajcie o mnie - będe w Gdański 16-26 lipca :D

Na wczorajszych zakupach sklepowych nie kupiłam sobie nic (nawet durnego dresu), wiec ze złości zaszalałam w internecie.
Zobaczymy, mam nadzieję, ze nie będę musiała wszystkiego odsyłać :)

Kupiłam spódnicę i sukienkę:
czarna: Sklep internetowy bon prix - Spódnice - Spódnica z falban
brązowa: Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Długa sukienka

A na allegro jeszcze bluzę i dres.
NOWA HIT DŁUGA BLUZA Z KAPTUREM PEPITKA PASEK XL (1678637212) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY OSZAŁAMIAJĄCY DRES DRESIK KOMPLET L (1690995940) - Aukcje internetowe Allegro

Dla Alusi kurtkę - taką, tylko kupiłam ją w innym sklepie za 115 zł.
MARIQUITA UROCZA KURTKA+BLUZA CAPRI WIOSNA 98 cm (1659186213) - Aukcje internetowe Allegro

Agrafka - super niezłe zakupy... boję się kupować ciuchy przez internet bo oczywiście nie wiem nigdy czy trafię z rozmiarem.
Ja na chwilkę wpadłam do H&M i zakupiłam 5 bluzek na lato.... , brakowało mi takich... ;-) jeszcze widziałam tam kilka rzeczy , które wpadły mi w oko, ale cena mnie przygniotła.

Agrafka - super niezłe zakupy... boję się kupować ciuchy przez internet bo oczywiście nie wiem nigdy czy trafię z rozmiarem.
Ja na chwilkę wpadłam do H&M i zakupiłam 5 bluzek na lato.... , brakowało mi takich... ;-) jeszcze widziałam tam kilka rzeczy , które wpadły mi w oko, ale cena mnie przygniotła.
ja byłamw H&M, ale była oooooooooogromna kolejka, a poza tym te sklepy w warszawskich galeriach wygladają jak po przejściu tajfunu, albo jak najgorszy szmateks. Nienawidze tak grzebać w tych powywalanych i poniszczonych ciuchach.
W galerii w Lublinie jakoś zawsze wszystko jest ładnie poukładane, nawet jak są przeceny. Pewnie dlatego, ze jest mniej ludzi - zdecydowanie wolę tam robić zakupy.

reklama
Agrafka super zakupy:-)
Wiecie że ja od jakiegoś czasu lubię kupować w ciucholach.Można naprawdę kupić fajne i nowe rzeczy. Kacper ma takich bardzo dużo. A jak się naczytałam o jakiś tam trujących substancjach na bawełnie to już w ogóle.Są kilka razy wyprane więc i te ciule wyprane.

Do góry