reklama
Zaczynam sie juz szykowac na wyjazd nad morze heheh tzn maz jeszcze ponad 2 tyg pracuje, a ja juz chyba chcialabym tam byc i stad sie tak "nakrecam"hehehe
no i kupilam parawan, wzor nr 4 :-)
PARAWAN PLAŻOWY 8m + gratis !!! 100% POLSKI (1688050988) - Aukcje internetowe Allegro
PARAWAN PLAŻOWY 8m + gratis !!! 100% POLSKI (1688050988) - Aukcje internetowe Allegro
martolinka
Mama i nie tylko :-)
LOtka a gdzie nad morze ruszacie? :_)
No prawie do Was ;-) oczywiscie my jak zwykle jedziemy w ciemno, wiec sie okaze gdzie docelowo, ale kierujemy sie na Debki, Karwie....cos w tym kierunku :-)LOtka a gdzie nad morze ruszacie? :_)
agrafka80
Fanka BB :)
Zaczynam sie juz szykowac na wyjazd nad morze heheh tzn maz jeszcze ponad 2 tyg pracuje, a ja juz chyba chcialabym tam byc i stad sie tak "nakrecam"hehehe
Lotka - my za 2,5 tygodnia jedziemy, też już się nie mogę doczekać
Parawan pożyczamy od znajomych, ale czeka mnie jeszcze dużo zakupów ubraniowych.
dziewczynki z Trójmiasta, pamiętajcie o mnie - będe w Gdański 16-26 lipca
agrafka80
Na wczorajszych zakupach sklepowych nie kupiłam sobie nic (nawet durnego dresu), wiec ze złości zaszalałam w internecie.
Zobaczymy, mam nadzieję, ze nie będę musiała wszystkiego odsyłać
Kupiłam spódnicę i sukienkę:
czarna: Sklep internetowy bon prix - Spódnice - Spódnica z falban
brązowa: Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Długa sukienka
A na allegro jeszcze bluzę i dres.
NOWA HIT DŁUGA BLUZA Z KAPTUREM PEPITKA PASEK XL (1678637212) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY OSZAŁAMIAJĄCY DRES DRESIK KOMPLET L (1690995940) - Aukcje internetowe Allegro
Dla Alusi kurtkę - taką, tylko kupiłam ją w innym sklepie za 115 zł.
MARIQUITA UROCZA KURTKA+BLUZA CAPRI WIOSNA 98 cm (1659186213) - Aukcje internetowe Allegro
Zobaczymy, mam nadzieję, ze nie będę musiała wszystkiego odsyłać
Kupiłam spódnicę i sukienkę:
czarna: Sklep internetowy bon prix - Spódnice - Spódnica z falban
brązowa: Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Długa sukienka
A na allegro jeszcze bluzę i dres.
NOWA HIT DŁUGA BLUZA Z KAPTUREM PEPITKA PASEK XL (1678637212) - Aukcje internetowe Allegro
NOWY OSZAŁAMIAJĄCY DRES DRESIK KOMPLET L (1690995940) - Aukcje internetowe Allegro
Dla Alusi kurtkę - taką, tylko kupiłam ją w innym sklepie za 115 zł.
MARIQUITA UROCZA KURTKA+BLUZA CAPRI WIOSNA 98 cm (1659186213) - Aukcje internetowe Allegro
Agrafka - super niezłe zakupy... boję się kupować ciuchy przez internet bo oczywiście nie wiem nigdy czy trafię z rozmiarem.
Ja na chwilkę wpadłam do H&M i zakupiłam 5 bluzek na lato.... , brakowało mi takich... ;-) jeszcze widziałam tam kilka rzeczy , które wpadły mi w oko, ale cena mnie przygniotła.
Ja na chwilkę wpadłam do H&M i zakupiłam 5 bluzek na lato.... , brakowało mi takich... ;-) jeszcze widziałam tam kilka rzeczy , które wpadły mi w oko, ale cena mnie przygniotła.
agrafka80
ja byłamw H&M, ale była oooooooooogromna kolejka, a poza tym te sklepy w warszawskich galeriach wygladają jak po przejściu tajfunu, albo jak najgorszy szmateks. Nienawidze tak grzebać w tych powywalanych i poniszczonych ciuchach.Agrafka - super niezłe zakupy... boję się kupować ciuchy przez internet bo oczywiście nie wiem nigdy czy trafię z rozmiarem.
W galerii w Lublinie jakoś zawsze wszystko jest ładnie poukładane, nawet jak są przeceny. Pewnie dlatego, ze jest mniej ludzi - zdecydowanie wolę tam robić zakupy.
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Agrafka super zakupy:-)
Wiecie że ja od jakiegoś czasu lubię kupować w ciucholach.Można naprawdę kupić fajne i nowe rzeczy. Kacper ma takich bardzo dużo. A jak się naczytałam o jakiś tam trujących substancjach na bawełnie to już w ogóle.Są kilka razy wyprane więc i te ciule wyprane.
Wiecie że ja od jakiegoś czasu lubię kupować w ciucholach.Można naprawdę kupić fajne i nowe rzeczy. Kacper ma takich bardzo dużo. A jak się naczytałam o jakiś tam trujących substancjach na bawełnie to już w ogóle.Są kilka razy wyprane więc i te ciule wyprane.