reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zagnieżdżenie?

Witam. Owulację miałam tydzień temu w sobotę. Dziś mam ból brzucha jak na miesiączkę, czasem taki kłujacy oraz ból dole kręgosłupa. Czy możliwe że są to bóle podczas zagnieżdżania się zarodka? Czy któraś z Was tak miała i była w ciąży? :)
Nie piszę tutaj aby ktoś mi napisał czy jestem w ciąży czy nie, tylko czy ktoś miał podobne dolegliwości do moich.😊
W zdrowej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości podczas zagnieżdżania, natomiast podczas ciąży pozamacicznej miałam ból i plamienie 🤷🏽‍♀️

reklama
Ale Ty jeszcze nie wiesz, czy jestes w ciazy, wiec to rownie dobrze moga byc skurcze przed miesiaczka 😂
Oczywiście że nie wiem. Ja tylko zapytałam czy któraś z Pań miała podobne dolegliwości. A odpisałam dla Pani bo z pewnością napisała że przy zagnieżdżaniu nie występuje ból.

Oczywiście że nie wiem. Ja tylko zapytałam czy któraś z Pań miała podobne dolegliwości. A odpisałam dla Pani bo z pewnością napisała że przy zagnieżdżaniu nie występuje ból.
A co da Ci wiedza, ze ktoś miał podobnie? Nie sprawi to magicznie, że będziesz w ciąży. Każdy przechodzi to zupełnie inaczej.

A co da Ci wiedza, ze ktoś miał podobnie? Nie sprawi to magicznie, że będziesz w ciąży. Każdy przechodzi to zupełnie inaczej.
Oczywiście że to nie sprawi że będę w ciąży. Napisałam z ciekawości bo nigdy wcześniej nie miałam takich dolegliwości, chciałam poczytać czy ktoś miał podobnie, jakieś doświadczenia. A jak zwykle dostałam liścia w twarz. To chyba jednak nie jest forum wsparcia tylko forum gdzie kobieta kobiecie wilkiem. Nie oczekiwałam że ktoś mi napisze "tak miałam tak samo, jesteś w ciąży". Dziękuję.

Miałam taki ból, skurcze oraz pobolewanie piersi parę dni przed spodziewaną miesiączką oraz w trakcie dni, w które powinna wypadać. Byłam wówczas pewna, że za moment rozpocznie się okres. Kiedy nie nadszedł - zrobiłam domowe testy ciążowe, a później badanie krwi potwierdzające ciążę. Lekarze mówili, że całe to pobolewanie może być związane z implantacją, jednak ciąża nie rozwinęła się prawidłowo
Dziękuję. Wczoraj właśnie miałam ten ból brzucha, dziś już nie ma. Zawsze ból brzucha miałam dzień przed miesiączką, nigdy tak wcześnie. :)

No i w sumie wiem że przy zagnieżdżeniu to mogą pojawić się niewielkie plamienia. No nic mam nadzieję że to będzie ciąża i będzie się prawidłowo rozwijać 🙂 wszystkiego dobrego

reklama
Do góry