reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wczesna ciąża

U mnie było bardzo podobnie na USG, na początku lekarz podejrzewał ciążę bliźniaczą, ale sam nie wiedział, co to jest.. Jajo przyklejone do czegoś takiego. Lekarz twierdził, że może jeden zarodek, który się wchłonie. Niestety ja nie donosiłam ciąży dłużej jak 9tyg

reklama
Byłam dziś u lekarza dość długo mnie badał i powiedział bym poszła na betahcg bo ułożenie dziecka jest takie że nie może znaleźć serca. Dziś wychodzi mi z miesiączki równe 6tc.
Mówił też że kontrola za tydzień że może w tedy mi coś więcej powie. Faktycznie jest coś obok dziecka ale mówił że na razie nie jest mi w stanie powiedzieć co to dokładnie jest.
Oczywiście tydzień czasu będzie mi się pewnie dłużył będę myśleć co to będzie. Chciałabym by wszystko było dobrze, ale nie nastawiam się że tak będzie. 😔

Byłam dziś u lekarza dość długo mnie badał i powiedział bym poszła na betahcg bo ułożenie dziecka jest takie że nie może znaleźć serca. Dziś wychodzi mi z miesiączki równe 6tc.
Mówił też że kontrola za tydzień że może w tedy mi coś więcej powie. Faktycznie jest coś obok dziecka ale mówił że na razie nie jest mi w stanie powiedzieć co to dokładnie jest.
Oczywiście tydzień czasu będzie mi się pewnie dłużył będę myśleć co to będzie. Chciałabym by wszystko było dobrze, ale nie nastawiam się że tak będzie. 😔
Na spokojnie, może jeszcze serduszko się pojawi. Nie stresuj się na zapas. Ciąża tak naprawdę może być nieco młodsza jak w kalendarzyku

Ostatnia edycja:
Do góry