reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zagnieżdżenie?

Witam. Owulację miałam tydzień temu w sobotę. Dziś mam ból brzucha jak na miesiączkę, czasem taki kłujacy oraz ból dole kręgosłupa. Czy możliwe że są to bóle podczas zagnieżdżania się zarodka? Czy któraś z Was tak miała i była w ciąży? :)
Nie piszę tutaj aby ktoś mi napisał czy jestem w ciąży czy nie, tylko czy ktoś miał podobne dolegliwości do moich.😊
W zdrowej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości podczas zagnieżdżania, natomiast podczas ciąży pozamacicznej miałam ból i plamienie 🤷🏽‍♀️

reklama
Ale Ty jeszcze nie wiesz, czy jestes w ciazy, wiec to rownie dobrze moga byc skurcze przed miesiaczka 😂
Oczywiście że nie wiem. Ja tylko zapytałam czy któraś z Pań miała podobne dolegliwości. A odpisałam dla Pani bo z pewnością napisała że przy zagnieżdżaniu nie występuje ból.

Oczywiście że nie wiem. Ja tylko zapytałam czy któraś z Pań miała podobne dolegliwości. A odpisałam dla Pani bo z pewnością napisała że przy zagnieżdżaniu nie występuje ból.
A co da Ci wiedza, ze ktoś miał podobnie? Nie sprawi to magicznie, że będziesz w ciąży. Każdy przechodzi to zupełnie inaczej.

A co da Ci wiedza, ze ktoś miał podobnie? Nie sprawi to magicznie, że będziesz w ciąży. Każdy przechodzi to zupełnie inaczej.
Oczywiście że to nie sprawi że będę w ciąży. Napisałam z ciekawości bo nigdy wcześniej nie miałam takich dolegliwości, chciałam poczytać czy ktoś miał podobnie, jakieś doświadczenia. A jak zwykle dostałam liścia w twarz. To chyba jednak nie jest forum wsparcia tylko forum gdzie kobieta kobiecie wilkiem. Nie oczekiwałam że ktoś mi napisze "tak miałam tak samo, jesteś w ciąży". Dziękuję.

Miałam taki ból, skurcze oraz pobolewanie piersi parę dni przed spodziewaną miesiączką oraz w trakcie dni, w które powinna wypadać. Byłam wówczas pewna, że za moment rozpocznie się okres. Kiedy nie nadszedł - zrobiłam domowe testy ciążowe, a później badanie krwi potwierdzające ciążę. Lekarze mówili, że całe to pobolewanie może być związane z implantacją, jednak ciąża nie rozwinęła się prawidłowo
Dziękuję. Wczoraj właśnie miałam ten ból brzucha, dziś już nie ma. Zawsze ból brzucha miałam dzień przed miesiączką, nigdy tak wcześnie. :)

No i w sumie wiem że przy zagnieżdżeniu to mogą pojawić się niewielkie plamienia. No nic mam nadzieję że to będzie ciąża i będzie się prawidłowo rozwijać 🙂 wszystkiego dobrego

reklama
Do góry