reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zadbane Majowe Mamy

reklama
Tez cwicze z Chodakowska juz prawie 2 mies. talia poleciala i ogolnie cm duzo ale waga poszla do gory. Stopuje narazie z cwiczeniami i skupie sie na diecie, chce zrzucic 2-3kg.

Anik skalpel pokazal mi miesnie, wyrzezbil troche brzuch ale nie spalil tluszczu z wierzchu i skory nie ujedrnil. Musze aerobami sie zajac, czyli czyms co spali mi to co na wierzchu.

Anik zakupiłam ten balsam i zaczynam stosowanie mam nadzieje że choc troche ujędrni mi moje flaczki :-D

Ja własnie miałam przerwę w ćwiczeniach kilka dni a bo to @ a to wyjazd i też podjadłam słodkiego i wiecie jak sie czuję źle z tym że nie ćwiczyłam:no: ...dzisiaj wracam do mojego rytmu dnia i wieczorkiem ćwiczenia :-) ja ćwiczę z Tiffany R. Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube tez ma sporo ćwiczeń na you tube i ja wolę ją bo dla mnie ćwiczenia Chodakowskiej są trochę za monotonne i mnie to 45 min męczyło strasznie nie tyle w sensie fizycznym bo dawałam radę zrobić tyle co nudziłam się i nie umiałam się na nich skupić.... no nie są dla mnie juz to wiem choć zapewne efekty super :tak: ...wolę coś bardziej żywiołowego :tak:

Ja chodze na fitness i powiem tyle: 40 min to uklad - szybkie tempo, kropki, troche machania konczynami, czasem rekwizyt - i to zlatuje jak moment. A potem 20 min to roznego rodzaju brzuszki - straaaaassznie sie wlecze... Ja w domu nie mam warunkow na wymachiwanie nogami - bo miejsca brak a i milosierna w stosunku do sasiadow bywam i nie chce im skakac po suficie. Dlatego podziwiam, gratuluje i... nie wierze, że ktos sam w domu pocwiczy dluzej niz 2-3 tygodnie...

Ha !ja poćwiczę:-) już ćwiczyłam ok 12 dni i przerwa była niestety :angry:dzisiaj znowu uśmiechnęłam się do Tiffany :-) ...no nie mam wyjścia kurde jak chcę oponę zimową wymienić na letnią z brzucha :-D mam motywację i choćby się paliło i waliło to muszę ! :sorry2:

reklama
Do góry